Θαύματα

"Αγρογλυφικά": Εξωγήινα μηνύματα;


Σχόλια του Μπέντζαμιν Κρεμ για τους κύκλους στα σπαρτά και τους ιπτάμενους δίσκους.

ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΑΡΤΑ)


Αυτά τα σχέδια, που είναι γνωστά από δεκαετίες τώρα στους ασχολούμενους με το φαινόμενο των UFO, είναι πράγματι αποτέλεσμα της δράσης των Διάστημικών Αδερφών και των ιπτάμενων δίσκων τους. Δημιουργούνται και αφήνονται επίτηδες σα σημάδι της παρουσίας τους: η εκπληκτική δομή και η ακρίβεια των σχεδίων είναι μαρτυρίες της ανώτερης επιστήμης τους (τα σπαρτά, παρ' όλο που τυλίγονται σε ελικοειδείς και άλλους σχηματισμούς, δεν καταστρέφονται ποτέ).

Ε. Πώς σχολιάζετε την αυξημένη εμφάνιση ιπτάμενων δίσκων και τα ανεξήγητα σχήματα με κύκλους που έχουν εμφανιστεί σε χωράφια σε διάφορες χώρες;

Α. Εκτός από μερικές απάτες, οι "κύκλοι στα σπαρτά", όπως λέγονται, είναι ασφαλώς πραγματικοί, αλλά δεν συνδέονται άμεσα με τον Μαϊτρέγια. Τους δημιουργούν οι αδερφοί μας από τους κοντινότερους πλανήτες, τον Αρη και την Αφροδίτη. Oι κύκλοι έχουν εμφανιστεί σε πολλά μέρη του κόσμου. Έχουμε εκατοντάδες κύκλους στην Αγγλία, κι εμφανίστηκαν επίσης στις ΗΠΑ, στον Καναδά, σε πολλές χώρες της Ευρώπης, στην Ιαπωνία και αλλού.

Τα σχήματα δημιουργούνται από τα διαστημικά οχήματα που εμείς τα λέμε ιπτάμενους δίσκους ή UFO. Είναι μέρος μιας διεργασίας ενεργοποίησης της Γης, και αναπαράγουν στο φυσικό επίπεδο πολλούς από τους στροβίλους του δικτύου μαγνητικής ενέργειας που περιβάλλει τη Γη. Αυτοί οι σχηματισμοί θα γίνουν "συσσωρευτές ενέργειας" για την ανθρωπότητα σε σχέση με μια νέα πηγή ενέργειας, που θα αποτελεί μέρος της επιστήμης του άμεσου μέλλοντος, της επιστήμης του φωτός.


ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ (UFO)

* Δεν υπάρχουν εχθρικοί ιπτάμενοι δίσκοι. Ό,τι κι αν λένε οι διάφορες ιστορίες για δήθεν εχθρικά UFO, η εμφάνισή τους είναι το αποτέλεσμα διαπλανητικής συνεργασίας και είναι ολότελα ειρηνική και με αγαθές προθέσεις... Δεν είναι ποτέ πρόθεσή τους να τρομάξουν τους ανθρώπους.

* Τα UFO είναι αόρατα από φυσικού τους, μιας κι είναι καμωμένα από ύλη των τεσσάρων αιθερικών επιπέδων... Γίνονται ορατά στα μάτια μας με το να χαμηλώνουν το δονητικό ρυθμό αυτών των αιθερικών ατόμων και ξαναγίνονται αόρατα όταν επιστρέφουν στην κανονική τους συχνότητα.

* Τα UFO είναι απόλυτα πραγματικά. … Βρίσκονται εδώ συνεχώς κατά χιλιάδες, ακόμα και εκατομμύρια.

* Βοηθούν (μέσα στα όρια του καρμικού νόμου) στη διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας του κόσμου. Εξουδετερώνουν την ραδιενέργεια που παράγεται από τις πυρηνικές δοκιμές και άλλες εκπομπές.


Η Συγκέντρωση των Δυνάμεων του Φωτός

Το παρόν τμήμα είναι μετάφραση αυτής της ιστοσελίδας του ιστοχώρου του Share International.

«Οι άνθρωποι παντού θα μείνουν έκπληκτοι από τις αναφορές [των UFO]. Αυτές θα περιλαμβάνουν εμφανίσεις, σε πρωτοφανείς αριθμούς, διαστημοπλοίων από τους γειτονικούς μας πλανήτες και ειδικότερα από τον Άρη και την Αφροδίτη. Ποτέ πριν δεν έχει ξαναφανεί τέτοια αυξημένη δραστηριότητα, σε ευρείες περιοχές του πλανήτη. (Ο Δάσκαλος – «Η Συγκέντρωση των Δυνάμεων του Φωτός», Share International, Μάρτιος 2007)

Ελλάδα: Η Ελληνική εφημερίδα Espresso ανέφερε ότι ένα UFO εμφανίστηκε στην Πελοπόννησο κοντά στον ισθμό της Κορίνθου στις 3 Φεβρουαρίου του 2009. Πολλοί άνθρωποι κάλεσαν την τοπική αστυνομία για να αναφέρουν ότι είδαν ένα UFO. Ένας μάρτυρας, ο κ. Ποτάπιος Παλαιολόγου, οδηγούσε για να πάει την κόρη του στο σχολείο. «Ήταν μια ηλιόλουστη ημέρα και ο ουρανός ήταν εντελώς καθαρός. Ξαφνικά, είδα ένα τεράστιο αντικείμενο πέρα από τη μικρή βουνοπλαγιά απέναντι από το χωριό όπου ζούμε. Φαινόταν να είναι περίπου 400 μέτρα επάνω από το έδαφος και ήταν τεράστιο, με διάμετρο περίπου 300 μέτρα. Έμοιαζε με τον πλανήτη Κρόνο με ένα κόκκινο δαχτυλίδι γύρω του και είχε μεταλλικό ασημί χρώμα» είπε. Σύμφωνα με τον κ. Παλαιολόγου, το UFO παρέμεινε αιωρούμενο για περίπου 10 δευτερόλεπτα, και έπειτα το δαχτυλίδι άρχισε να δονείται με έναν πολύ γρήγορο ρυθμό. Το αντικείμενο άρχισε να τρέμει πολύ έντονα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα είδε μια έντονη λάμψη, στη δεξιά πλευρά. «Στη συνέχεια εξαφανίστηκε!», είπε. Και άλλα άτομα είδαν το UFO στην ίδια τοποθεσία την ίδια ημέρα, καθώς και μια εβδομάδα νωρίτερα υπήρξαν επίσηςκάποιες αναφορές ότι εμφανίστηκε πάλι. (Πηγή: www.allnewsweb.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτό ήταν ένα διαστημικό σκάφος από τον Άρη.)

Κίνα: Shenzhen - Εφημερίδες στην πόλη Shenzhen στην επαρχία Guandong έλαβαν πολυάριθμα τηλεφωνήματα από κατοίκους που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες παρουσίας UFO το απόγευμα της 23ης Φεβρουαρίου του 2009. Ένα από τα UFO εξέπεμψε ένα μπλε-ιώδες φως πριν απομακρυνθεί γρήγορα προς το νότο. Ένας μάρτυρας, η κα. Zhou, είδε τρία UFO από το μπαλκόνι της. Δύο από τα τρία αντικείμενα απομακρύνθηκαν γρήγορα, ενώ το ένα παρέμεινε για λίγο πριν φύγει. «Το τελευταίο εξέπεμπε το πιο παράξενο ιώδες φως το οποίο ήταν πολύ λαμπρό» είπε. Ένας άλλος μάρτυρας, ο κ. Yip, είδε και αυτός τα UFO και παρατήρησε ότι τουλάχιστον ένα από τα σκάφη εξέπεμπε επίσης μια μπλε φλόγα από την κάτω πλευρά του. (Πηγή: allnewsweb.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτό ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη.)

Liu Pan Shui – Ένα UFO κινηματογραφήθηκε τον Ιανουάριο του 2009 από μια ομάδα πυροσβεστών στη πόλη Liu Pan Shui στην επαρχία Guizhou. O Wang Jia Wei παρατήρησε ένα ασυνήθιστο αστέρι το οποίο είχε λαμπρή λάμψη και κινούταν με κατεύθυνση νοτιοανατολικά. Χρησιμοποιώντας μια βιντεοκάμερα, είδε ότι το αντικείμενο ήταν στην πραγματικότητα δύο περιστρεφόμενα σκάφη στο σχήμα περιστρεφόμενων κορυφών, ή δυο περιστρεφόμενα μισά ενός σκάφους. Το UFO αστραποβολούσε με ποικιλία χρωμάτων: μοβ, κόκκινο, μπλε, πορτοκαλί, λευκό και χρυσό. Αναφέρθηκε ότι το περιστατικό έτυχε ευρείας κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης στην Κίνα. (Πηγή: allnewsweb.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει αυτά ήταν δύο διαστημόπλοια από τον Άρη.)

Ρωσία: Δεκάδες άνθρωποι στη Δυτική Ρωσία είδαν ένα UFO κυκλικού σχήματος τον Ιανουάριο του 2009 κοντά στο Belgorod, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, το οποίο άλλαζε χρώμα από λαμπερό λευκό σε ηλεκτρικό μπλε. Τα UFO εξέπεμπε μια λευκή δέσμη λέιζερ στην κατεύθυνση του εδάφους. Πολλοί κάτοικοι είπαν ότι είχαν παρεμβολές στις τηλεοράσεις τους. Οι αυτόπτες μάρτυρες κ. και κα. Skripov από το/την Gorodishka είδαν την ακτίνα από το UFO να χτυπά το δρόμο μπροστά από το αυτοκίνητό τους. «Είμαστε εξοικειωμένοι με προβολείς και αυτό δεν ήταν ένας προβολέας» είπε ο κ. Skripov. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αντικείμενο τελικά ανέβηκε γρήγορα στα σύννεφα και εξαφανίστηκε. Το γεγονός αναφέρθηκε ευρέως από τα Ρωσικά μέσα ενημέρωσης. (Πηγή: allnewsweb.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτό ήταν ένα γνήσιο διαστημόπλοιο από τον Άρη. Παρεμβολές στα ραδιοφωνικά κύματα είναι αρκετά συνηθισμένες.)


Εκτεταμένα άρθρα στα αγγλικά μπορείτε να διαβάσετε στο περιοδικό Share International, και στο Miracles Web Site.

Web sites στα αγγλικά με φωτογραφίες κύκλων στα σπαρτά.


* * *