Μικρή σελίδα για τον Μαϊτρέγια | Μπέντζαμιν Κρεμ

Μπέντζαμιν Κρεμ
ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Ο Μπέντζαμιν Κρεμ, από τις κύριες πηγές πληροφοριών για την επανεμφάνιση του Μαϊτρέγια, του Χριστού, γεννήθηκε στη Σκωτία το 1922. Ζωγράφος το επάγγελμα, ζει με την οικογένειά του στο Λονδίνο. Από πολύ νέος ενδιαφερόταν για την εσωτερική φιλοσοφία.

Το 1959, προς μεγάλη του έκπληξη, έλαβε ένα πρώτο τηλεπαθητικό μήνυμα από το Δάσκαλό του, ένα μέλος της Πνευματικής Ιεραρχίας. Λίγο αργότερα, τού ανακοινώθηκε ότι μέσα σε 20 χρόνια θα επέστρεφε στον κόσμο ο Μαϊτρέγια και ότι, αν ήθελε, θα του δινόταν η ευκαιρία να παίξει ενεργό ρόλο σ' αυτό το γεγονός.

Το 1972, με την καθοδήγηση του Δασκάλου του, ο Κρεμ άρχισε μια περίοδο εντατικής και επίπονης εκπαίδευσης, με αποτέλεσμα η τηλεπαθητική επαφή του με το Δάσκαλό του να γίνει συνεχής και άμεση.

Αυτή η σχέση επιτρέπει τη διαρκή ενημέρωσή του για την πρόοδο της ανάδυσης του Μαϊτρέγια και του δίνει την πλήρη πεποίθηση που είναι αναγκαία για να παρουσιάσει αυτές τις πληροφορίες σ' ένα δύσπιστο κόσμο.

Από το 1974 ο Κρεμ άρχισε να δίνει διαλέξεις σ' ολόκληρη την Ευρώπη, σε όσους τον προσκαλούν. Οι περιοδείες του περιλαμβάνουν τώρα τη Δυτική και την Ανατολική Ευρώπη, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά, το Μεξικό και τις ΗΠΑ.

Ο Κρεμ δεν παίρνει αμοιβή για την εργασία αυτή και δεν προβάλλει κανέναν ισχυρισμό για τη δική του πνευματική θέση. Βιβλία του έχουν μεταφραστεί και εκδοθεί σε πολλές γλώσσες—μεταξύ άλλων και στα γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ολλανδικά, ιαπωνικά, σουηδικά, ελληνικά, ρουμανικά και ρωσικά—από ομάδες που ανταποκρίνονται στο μήνυμά του. Είναι επίσης ένας από τους αρχισυντάκτες του Share Ιnternational, ενός μηνιαίου περιοδικού που διαβάζεται σε 70 χώρες.

"Το δικό μου έργο", λέει ο Κρεμ, "είναι να κάνω την αρχική προσέγγιση στο κοινό, να συμβάλω στη δημιουργία ενός κλίματος ελπίδας και προσδοκίας μέσα στο οποίο ο Χριστός, ο Μαϊτρέγια, θα μπορέσει να αναδυθεί χωρίς να παραβιάσει την ελεύθερη θέλησή μας".

* * *