Εμφανίσεις του Μαϊτρέγια σ' όλο τον κόσμο

Οι εμφανίσεις του Μαϊτρέγια στην Ελλάδα και την Κύπρο


Κάθε μήνα, ο Μπέντζαμιν Κρεμ, απαντώντας σε ερωτήσεις αναγνωστών στο περιοδικό Share International, δίνει μερικές λεπτομέρειες για τις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του Μαϊτρέγια σε συναθροίσεις θρησκευτικών κυρίως ομάδων σ' όλο τον κόσμο. Οι πληροφορίες αυτές τού δίνονται από το Δάσκαλό του, ένα Δάσκαλο της Σοφίας.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε εδώ τις πληροφορίες που δόθηκαν για τις εμφανίσεις του Μαϊτρέγια στην Κύπρο και την Ελλάδα:

Στις 31 Οκτωβρίου 1993, ο Μαϊτρέγια εμφανίστηκε σε 800-900 ελληνορθόδοξους χριστιανούς στην Κύπρο. Πάρθηκαν φωτογραφίες. Έγιναν θεραπείες. Ο Μαϊτρέγια μίλησε για 17 λεπτά. Νωρίτερα, το Σεπτέμβριο, ο Μαϊτρέγια είχε φορτίσει το νερό μιας πηγής στην περιοχή.
(Share International, Δεκέμβριος 1993)

Στις 9 Οκτωβρίου 1994, ο Μαϊτρέγια εμφανίστηκε σε 800-900 ελληνορθόδοξους χριστιανούς στην Αθήνα, όπου μίλησε για 18 λεπτά. Είχε μαγνητίσει νερό στην περιοχή έξι εβδομάδες νωρίτερα.
(Share International, τεύχη Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 1994)

Στις 12 Μαρτίου 1995, ο Μαϊτρέγια εμφανίστηκε μπροστά σε 300-400 ελληνορθόδοξους χριστιανούς στα Ιωάννινα. Μίλησε για 18 λεπτά. Νερό φορτίστηκε στην περιοχή.
(Share International, Μάιος 1995)

Οι πηγές του μαγνητισμένου νερού θ’ ανακαλύπτονται βαθμιαία, με ορισμένη σειρά και σύμφωνα με νόμο. Κάποιος θα εμπνέεται από τον Μαϊτρέγια να τις ανακαλύψει. Δεν θα ωφελούσε, συνεπώς, να γίνουν έρευνες για την ανακάλυψή τους ενωρίτερα.

Κατάλογος εμφανίσεων του Μαϊτρέγια σ' όλο τον κόσμο

Γιατί αυτές οι εμφανίσεις δεν αναφέρονται από τα μέσα ενημέρωσης