Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια


Η Ημέρα της Αναγγελίας – μια από καρδιάς αλήθεια

από τον Μπέντζαμιν Κρεμ – Από το περιοδικό Share International Οκτωβρίου του 2009

Η μετάφραση αναρτήθηκε τον Οκτώβριο του 2009

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Σαν Φραντζίσκο των ΗΠΑ στις 2 Αυγούστου του 2009, ο Μπέντζαμιν Κρεμ ανέφερε τα παρακάτω σχετικά με την (μέλλουσα) Ημέρα της Αναγγελίας.

Ο Χριστός θα τονίσει την ανάγκη ο κόσμος να δει τον εαυτό του σαν Έναν. Είμαστε Ένας κόσμος. Πρέπει να κάνουμε τον κόσμο μας Ένα, και τον πόλεμο οριστικά παρελθόν. Τότε οι Δάσκαλοι μπορούν να μας βοηθήσουν. Τότε μπορούν να μας δείξουν τον δρόμο για να φτιάξουμε τον πιο υπέροχο πολιτισμό που έχει δει ποτέ αυτή η γη. Ο μελλοντικός πολιτισμός αυτός θα δημιουργηθεί από την ανθρωπότητα – εμπνευσμένη, προσανατολισμένη και καθοδηγημένη από τους Δασκάλους. Θα έχουμε αυτούς τους χωρίς ελάττωμα ανθρώπους να ζουν ανάμεσά μας. Ο Μαϊτρέγια είναι ένας άνθρωπος σαν εμάς, αλλά χωρίς κανένα απολύτως ελάττωμα. Γνωρίζει μόνο την απόλυτη, ανιδιοτελή αγάπη. Χρησιμοποιεί όλη την εκπληκτική ευφυία Του, την σοφία Του και την αγάπη Του ώστε να βοηθήσει την ανθρωπότητα να προχωρήσει, να μας καλύψει και να μας προστατεύσει. Όταν ο Μαϊτρέγια λέει ότι: «Είμαι η ασπίδα σας», το εννοεί απόλυτα συγκεκριμένα. Οι Δάσκαλοι και, υπεράνω όλων, ο Μαϊτρέγια, είναι η ασπίδα μας – μας καλύπτουν από δυστυχία, από ένα υπερβολικά μεγάλο κακό στον κόσμο το οποίο διαφορετικά θα κατέκλυζε την ανθρωπότητα. Βρίσκεται εδώ για να μας παρουσιάσει ένα παράδειγμα τελειότητας με το οποίο μπορούμε να αναρριχηθούμε.

Ο Μαϊτρέγια έδωσε στον κόσμο πολλά σημάδια – το θαύμα της εξαφάνισης του γάλακτος [1995], αγάλματα που κουνιόντουσαν και άνοιγαν τα μάτια τους, εικόνες που έσταζαν αληθινά δάκρυα – σαν σημάδια ότι κάτι καταπληκτικό συμβαίνει. Υπάρχουν τόσα πολλά θαύματα σε όλο τον κόσμο που το περιοδικό Time (Στμ: ένα από τα μεγαλύτερα των ΗΠΑ) αφιέρωσε ένα οκτασέλιδο αφιέρωμα στο γεγονός [τον Απρίλιο του 1995]. «Κάτι το ασυνήθιστο συμβαίνει στον κόσμο», έγραψε. Αυτό το κάτι είναι η Επανεμφάνιση του Χριστού και των Δασκάλων της Σοφίας στον κόσμο σαν οι Πρεσβύτεροι Αδελφοί μας.

Πολύ σύντομα τώρα ο Μαϊτρέγια θα εμφανιστεί στην τηλεόραση σε αυτή την χώρα [ΗΠΑ] και αργότερα στην Ιαπωνία και μετά αλλού στον κόσμο.  Θα μιλήσει πολύ απλά ώστε όλοι να Τον καταλάβουν - και όταν ο Μαϊτρέγια μιλάει το καταλαβαίνεις ότι λεει την αλήθεια! Μιλάει κατευθείαν από την καρδιά προς την καρδιά και αυτή η ενέργεια η οποία προέρχεται από το γεγονός ότι είναι η ενσάρκωση της Αγάπης αφυπνίζει την αγάπη στην καρδιά σου και πιστεύεις κάθε τι που Αυτός λεει διότι γνωρίζεις ότι είναι αλήθεια. Είναι η μόνη αλήθεια που υπάρχει. Πρέπει να είναι αλήθεια. Το νοιώθεις βαθιά μέσα σου. Συνεπώς, τα απλά μηνύματα εμπιστοσύνης, ελπίδας, μοιράσματος των αγαθών, δικαιοσύνης και ειρήνης (που θα μεταδώσει) δεν θα επιδέχονται αμφισβήτηση.

Όταν αρκετοί άνθρωποι ανταποκριθούν στον Μαϊτρέγια με αυτό τον τρόπο θα Του ζητηθεί να εμφανιστεί στην τηλεόραση και να μιλήσει σε όλο τον κόσμο – όπου τώρα πια πολλοί θα τον αναγνωρίζουν σαν τον Χριστό. Πολλοί θα Τον δουν και θα σκεφτούν: «Είμαι βέβαιος ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που αναφερόταν ο Κρεμ». Τα τηλεοπτικά δίκτυα θα συνδεθούν μεταξύ τους για το γεγονός αυτό «και θα τον δει κάθε οφθαλμός» όπως αναφέρει η Καινή Διαθήκη.

Θα δείτε το πρόσωπό Του – θα νοιώσετε την ενέργειά Του – και θα πείτε: «Μόνο ο Χριστός θα μπορούσε να πλημμυρίσει την καρδιά μου με τέτοια αγάπη».

Ο Μαϊτρέγια είναι παντογνώστης και πανταχού παρών και μία μέρα όλοι οι ενήλικες άνθρωποι του κόσμου θα ακούσουν ενδόμυχα τη φωνή Του. Για 25 λεπτά ή περίπου τόσο, θα δημιουργήσει αυτό τον δεσμό, αυτή την τηλεπαθητική επικοινωνία, μεταξύ Αυτού και εμάς, και θα καταλαβαίνεις ότι αυτά που ακούς είναι αληθινά.

Ένας από τους Δασκάλους έχει πει: «Οι άνθρωποι παντού θα γίνουν σαν μικρά παιδιά», γεμάτοι εμπιστοσύνη, αγάπη, καλοσύνη, ελπίδα, προσδοκία, όλα αυτά τα οποία χάνουν όταν μεγαλώσουν, πριν σκληρύνουν, πριν εμπορευματοποιηθούν, πριν γίνουν άκαμπτοι, φοβισμένοι, χωρίς να εμπιστεύονται κανέναν – μισός άνθρωπος μόνο. Αλλά σαν παιδιά θα νοιώσουν ότι αυτά είναι αλήθεια. «Είμαι μέρος του κόσμου όλου». Θα νοιώσουν να συνδέονται με τους άλλους, όπως δεν το ένοιωσαν ποτέ, από την εποχή που ήταν παιδιά. Θα νοιώσουν αυτή την ενότητα που πάντα νοιώθει ένα παιδί αν ανατραφεί σωστά και δεν του την καταπνίξουν. Θα νοιώσουν σαν άγιοι, σαν ιεροί, θα νοιώσουν στα καλύτερά τους, όπως ένοιωσαν όταν πρωτοεξομολογήθηκαν, αν το έχουν κάνει. Δεν θα έχουν νοιώσει ξανά έτσι από τότε που ήταν μικρά παιδιά και πίστευαν ότι τους έλεγαν οι γονείς τους και γνώριζαν ότι οι γονείς τους θα τους πρόσεχαν. Τότε πίστευαν στον Θεό και γνώριζαν ότι ο Θεός θα τους προσέχει. Και μετά έμαθαν για τον Αρχιεπίσκοπο και ότι αυτός θα τους προσέχει, αλλά δεν το έκανε και απογοητεύτηκαν και σκλήρυναν. Έγιναν δύσπιστοι και άρχισαν να χάνουν την ανθρωπιά τους. Άρχισαν να χάνουν αυτό το νήμα το οποίο ενώνει κάθε άνθρωπο με όλους τους άλλους ανθρώπους σε όλο το σύμπαν σε όλους τους πλανήτες και σε όλα τα συστήματα. Είμαστε Ένα. Υπάρχει μόνο μία ανθρωπότητα κάτω από τον ένα Θεό και όλοι μοιραζόμαστε αυτή την ανθρωπότητα.

Την Ημέρα της Αναγγελίας, από την έκχυση της ενέργειας της αγάπης του Μαϊτρέγια προς την ανθρωπότητα θα προκληθεί μια έκρηξη της δικιάς μας αγάπης – θα την νοιώσουμε, θα την αναγνωρίσουμε και θα καταλάβουμε ότι το μήνυμα αυτό είναι αληθινό. Ότι ειπώθηκε είναι αληθινό. Οι καρδιές μας θα μας πουν ότι είναι αλήθεια, δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά. Συνεπώς, πρέπει να μοιράσουμε τα αγαθά, πρέπει να ζήσουμε με ορθές ανθρώπινες σχέσεις, πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη, πρέπει να αφήσουμε για πάντα τον πόλεμο, ποτέ ξανά να μην πληγώσουμε την γη αυτή κάνοντας πόλεμο.

Ο Μαϊτρέγια θα μας δείξει πόσο αρχαίοι είμαστε, πόσο πολύ έχουμε εξελιχθεί και από ποιο ύψος έχουμε πέσει σε αυτό το βασικό υλισμό του σήμερα όπου η εμπορευματοποίηση μέσω των δυνάμεων της αγοράς καταπνίγει τη ζωή στην ανθρωπότητα, όπου οι άνθρωποι υπομένουν εξευτελισμούς χωρίς κανένα άλλο λόγο παρά μόνο ότι γεννήθηκαν φτωχοί – όπου δεν μπορούν να διεκδικήσουν τίποτα από τη ζωή διότι γεννήθηκαν υπερβολικά φτωχοί.

Ο Μαϊτρέγια θα αποκαλύψει στην ανθρωπότητα ματιές από τον επερχόμενο πολιτισμό – τις όμορφες πόλεις που θα φτιάξουμε, το είδος της αρχιτεκτονικής το οποίο τώρα σχεδιάζεται από τους Δασκάλους να δοθεί στον κόσμο.

Ενώ θα γίνονται αυτά, θα συμβούν εκατοντάδες χιλιάδες θαυματουργές θεραπείες. Από την τηλεπαθητική επικοινωνία και την επιφώτιση του νου και της καρδιάς των ανθρώπων παντού, από την εκροή της Χριστικής Αρχής, της ενέργειας της αγάπης, και από τις θαυματουργές θεραπείες, θα γνωρίσετε ότι Αυτός είναι ο Χριστός. Την Ημέρα της Αναγγελίας θα ξέρετε με απόλυτη βεβαιότητα ότι η εποχή της αμφιβολίας πέρασε. Τώρα πια ήρθε η εποχή στην οποία ο Χριστός θα λάβει την θέση Του εξωτερικά ως Αρχηγός της Ιεραρχίας, ως ο Πρεσβύτερος όλων των Αδελφών της ανθρωπότητας, για να σταθεί εμπρός μας και να μας οδηγήσει μπροστά στο Βασίλειο του οποίου Αυτός είναι ο Βασιλιάς – το Πνευματικό Βασίλειο, το οποίο αναπτύσσεται καθημερινά από το ανθρώπινο βασίλειο, καθώς κάποιος άνθρωπος εδώ και εκεί λαμβάνει την πρώτη μύηση και σταδιακά εξελίσσεται προς το φως.

Η ημέρα που οι Δάσκαλοι ονομάζουν «Ημέρα της Αναγγελίας» θα είναι μια ημέρα χωρίς προηγούμενο. Δεν υπήρξε ποτέ μια μέρα σαν και αυτή. Κανείς στη Γη δεν έχει ποτέ βιώσει αυτό που θα νοιώσει την ημέρα εκείνη. Θα το λέτε στα παιδιά σας και αυτά θα το λένε στα δικά τους παιδιά, οι άνθρωποι θα το λένε στα παιδιά τους για γενεές και γενεές.

Αυτή είναι η υπόσχεση του ερχομού του Χριστού για όλους τους ανθρώπους. Έρχεται για όλους τους ανθρώπους, θρησκευόμενους ή όχι το ίδιο. Δεν τον ενδιαφέρει αν είσαστε θρησκευόμενος ή αν δεν είσαστε. Τον ενδιαφέρει αν αγαπάτε τον πλησίον σας ή όχι. Αυτό είναι το μέτρο.

Αυτός λέει: «Πάρε τις ανάγκες του αδερφού σου σαν το μέτρο της δράσης σου και λύσε τα προβλήματα του κόσμου. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.»

 


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές