ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


Με τον Μπέντζαμιν Κρεμ. Eπιλεγμένες και μεταφρασμένες από το τεύχος του Ιουλίου-Αυγούστου του 2009 του περιοδικού Share International

Ε: (1) Το καινούργιο «άστρο» είναι το αστέρι της Βηθλεέμ το οποίο επέστρεψε ή το «σημάδι του Υιού του Ανθρώπου» όπως προφητεύτηκε από τον Ιησού; (2) Όλα τα γεγονότα που γίνανε στο πρόσφατο παρελθόν, είναι άραγε σημάδια ότι Αυτός θα εμφανιστεί σύντομα; (3) Πώς εξηγείτε την προφητεία στην Βίβλο Ματθ. 24:29-31, όπου ο Ιησούς λεει ότι θα έρθει «επί των νεφελών του ουρανού, μετά δυνάμεως και δόξης πολλής»? Και το απόσπασμα της Π. Διαθήκης που αναφέρει: «Τότε εγώ, ο Κύριος, που εσείς με περιμένετε θα εισέλθω ξαφνικά στο ναό μου» (Μαλαχίας 3:1). Αυτό το εδάφιο αναφέρεται καθαρά (για μένα, τουλάχιστον), σε έναν πραγματικό ναό στο Ισραήλ. Το πρόβλημα είναι ότι ο Ιουδαϊκός λαός δεν έχει ξαναχτίσει τον αρχαίο ναό του Σολομώντα. Αυτή η προφητεία δεν έχει εκπληρωθεί ακόμα. (4) Με ποιο τρόπο προβλέπετε αυτό να γίνεται;
Α: (1) Το «άστρο» είναι, συμβολικά, το σημάδι του Υιού του Ανθρώπου και προαγγέλλει την πρώτη εμφάνιση του Μαϊτρέγια, του Παγκόσμιου Διδασκάλου, στην Αμερικάνικη τηλεόραση, όπου θα δώσει συνέντευξη όχι σαν ο Μαϊτρέγια, αλλά σαν ένας απλός άνθρωπος. (2) Ναι. (3) Ο Μαϊτρέγια κατέβηκε από το αναχωρητήριό Του το οποίο ήταν στα υψηλότερα τμήματα των Ιμαλαΐων στις 8 Ιουλίου 1977, έμεινε μερικές ημέρες στο Πακιστάν, και τότε ήλθε από το Καράτσι στο Λονδίνο της Αγγλίας, στις 19 Ιουλίου του 1977, συνεπώς ήρθε «επί των νεφελών του ουρανού» κάτι το οποίο μπορούν όλοι σήμερα να κάνουν με το αεροπλάνο. Ο «ναός» ο οποίος αναφέρεται σε αυτό το συμβολικό κείμενο δεν είναι κάποιο κτίριο αλλά εννοεί την ανθρωπότητα, στην οποία επιστρέφει ο Υιός του Ανθρώπου σαν ο αρχαιότερος και υψηλότερος των ανθρώπων.

Ε: Ο φόβος ακόμα  ‘πουλάει’ καλύτερα από την αλήθεια. Αυτός είναι ένας λόγος για την αναστολή των μέσων μαζικής ενημέρωσης σχετικά με το «άστρο». Ο φόβος επίσης διακυβεύει τους διευθυντές των. Είχα εμπειρία με μια εφημερίδα εθνικής εμβέλειας της οποίας ο αρχισυντάκτης της αρνήθηκε να δημοσιεύσει μια διαφήμιση σχετικά με το «άστρο». Δεν ανέφερε κάποιο λόγο για την άρνησή του αυτή, αλλά υποθέτω ότι ήταν ο φόβος για κάτι το παράξενο, ασυνήθιστο και αμφισβητήσιμο. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα προτιμούσαν να συνεχίσουν τους παλιούς αυτο-καταστροφικούς τρόπους τους και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σαν σύνολο είναι τα τελευταία που θα τολμούσαν να τους ταράξουν από τον ύπνο τους.
Α: Συμφωνώ απολύτως.

Ε: Ποια η γνώμη σας για τις τελευταίες εκλογές στο Ιράν όπως για την εκλογική διαδικασία καθώς και για τα υποτιθέμενα αποτελέσματα; (1) Πόσο ακριβή είναι τα αναφερθέντα αποτελέσματα; (2) Ποιος πρόεδρος θα ήταν ο καλύτερος για το Ιράν μακροπρόθεσμα; Ο Αχμαντινετζάντ ή ο Μουσαβί;
Α: (1) Πιστεύω ότι οι Ιρανικές εκλογές, όπως και οι δύο εκλογές του πρώην προέδρου Μπους, ήταν πολύ προβληματικές λόγω ότι το κυβερνών κόμμα παραποίησε πολύ τα αποτελέσματα. Η αντίδραση του λαού στην Τεχεράνη μπορεί εύκολα να γίνει κατανοητή και να δικαιολογηθεί. (2) Ο κ. Μουσαβί.

Ε: Ο καινούργιος τύπος της γρίπης δημιουργήθηκε από τις λανθασμένες σκέψεις μας ή από την μόλυνση του περιβάλλοντος;
Α: Όχι τόσο πολύ από την μόλυνση, αλλά σίγουρα προήλθε από τις λανθασμένες σκέψεις και πράξεις μας. Στο τέλος κάθε μεγάλης έντασης ή πολέμου θα παρατηρήσετε ότι θα υπάρχουν κύματα επιδημιών γρίπης, μερικές φορές μια παγκόσμια πανδημία, άλλες φορές περιορισμένη σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Οι πόλεμοι θέτουν την ανθρωπότητα υπό πίεση. Η συνεπακόλουθη ένταση δημιουργεί συνθήκες ανισορροπίας. Αυτό επηρεάζει τις υπο-ανθρώπινες στοιχειακές δυνάμεις, και όσες από αυτές σχετίζονται με την υγεία θα επηρεάσουν την ανθρωπότητα με τέτοιο τρόπο που θα προκληθούν επιδημίες.
Με τον ίδιο τρόπο, αφού είμαστε σε δυσαρμονία, θα επηρεαστούν τα στοιχεία που δουλειά τους είναι να διατηρούν τον τύπο του καιρού. Η ισορροπία τους διαταράσσεται, και το αποτέλεσμα  είναι η ολική διαταραχή του καιρού που έχουμε τα τελευταία 20 με 30 χρόνια.
Όπου έχεις κυκλώνες, για παράδειγμα, αυτοί θα είναι υπερβολικοί, διότι οι δυνάμεις είναι εκτός ισορροπίας και έτσι αυτοί γίνονται τεράστιοι κυκλώνες και καταστρέφουν μεγάλες περιοχές. Πολλές χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν σε αυτούς τους υπερβολικούς κυκλώνες οι οποίοι, σε κανονικές συνθήκες, είναι σχετικά ασφαλείς.
Παρομοίως και με τις τευτονικές πλάκες, οι οποίες κινούνται μεταξύ τους, και όπως κινούνται, προκαλούν τάσεις που απελευθερώνονται σαν σεισμοί. Γύρω από τον Ειρηνικό υπάρχει μια περιοχή σεισμικής δραστηριότητας η οποία εντείνεται από τις λανθασμένες σκέψεις και πράξεις της ανθρωπότητας. Οι σεισμοί μεγαλώνουν έτσι ώστε εκεί που θα ήτανε απλά ισχυροί, τώρα γίνονται ιδιαίτερα σφοδροί. Πρόκειται για παραμόρφωση που προκαλείται από την ανισορροπία της γης.
Η ανθρωπότητα είναι προδιατεθειμένη να σκέφτεται μηχανιστικά, αλλά ο κόσμος είναι μια μονάδα, ένα ενόργανο ζωντανό ον. Κάθε άτομο αυτού του όντος σχετίζεται με κάθε άλλο άτομο. Συνεπώς πρέπει να μάθουμε να σκεφτόμαστε με διαφορετικό τρόπο, όχι χωριστικά, αλλά οργανικά. Ο μόνος τρόπος για να ζήσουμε ορθά, με τον Νόμο της Αιτίας και του Αποτελέσματος, είναι να κατανοήσουμε και να ζήσουμε οργανικά σε αυτόν τον ζωντανό χώρο, τον πλανήτη Γη.

Ε: Πόσο σοβαρός είναι ο κίνδυνος από τα πυρηνικά όπλα;
Α: Η ανθρωπότητα είναι το κλειδί. Αν δεν ακούσουμε τις συμβουλές του Μαϊτρέγια για μοίρασμα από κοινού των πόρων, δικαιοσύνη, ειρήνη, και ορθές σχέσεις, η Γη θα σταματήσει να υπάρχει. Ή θα μάθουμε να μοιράζουμε από κοινού τους πόρους ή θα πεθάνουμε. Έχουμε τώρα τα ισχυρότερα όπλα που έχουν ποτέ επινοηθεί, τα πυρηνικά. Στην Ιαπωνία έπεσαν δυο ατομικές βόμβες στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Σε σύγκριση με τις βόμβες του σήμερα, αυτές ήταν σαν παιχνίδια, αλλά σκότωσαν πολλές χιλιάδες ανθρώπων. Σήμερα νομίζουμε ότι εννέα κράτη στον κόσμο έχουν πυρηνικά όπλα. Αυτά τα κράτη έχουν επίσημα την ατομική βόμβα, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν 24 κράτη τα οποία, ανοιχτά ή όχι, έχουν τέτοια όπλα. Αν αυτά χρησιμοποιηθούν, αυτό θα σήμαινε το τέλος της ζωής στη Γη για πολλά εκατομμύρια χρόνια.
Ο πλανήτης αυτός έχει μολυνθεί όλος. Η μόλυνσή μας χύνεται στις θάλασσες, στα ποτάμια, στην ατμόσφαιρα, στο έδαφος, μόλυνση η οποία προέρχεται είτε από τα βιομηχανικά απόβλητα είτε από την ατομική ενέργεια, τους αποκαλούμενους ασφαλείς αντιδραστήρες.
Όπως και άλλα κράτη, η Ιαπωνία ετοιμάζεται να κατασκευάσει και άλλους σταθμούς πυρηνικής ενέργειας. Αυτοί που κατασκευάζουν πυρηνικούς σταθμούς έχουν την αυταπάτη ότι μπορούν να ελέγξουν την πυρηνική ενέργεια – ότι γνωρίζουν τα πάντα γι’ αυτήν. Ζούνε με αυτή την αυταπάτη όταν τόσοι πολλοί πεθαίνουν από τα αποτελέσματα της πυρηνικής μόλυνσης. Κατανοούν μόνο τρία επίπεδα της ύλης, το στερεό, το υγρό και το αέριο. Δεν γνωρίζουν τίποτα για τα τέσσερα άλλα επίπεδα της ύλης που είναι γνωστά στους Δασκάλους και ονομάζονται αιθερικά επίπεδα. Δεν έχουν τεχνολογία που να είναι αρκετά ευαίσθητη για να αναγνωρίσουν τα αιθερικά πεδία. Τα όργανα μέτρησης είναι ανεπαρκή. Πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν χωρίς λόγο από τα αποτελέσματα της ακτινοβολίας σε αυτά τα τέσσερα ανώτερα επίπεδα. Όσο νωρίτερα μπορούμε πρέπει να απαλλαγούμε από την πυρηνική ακτινοβολία σε όλες τις εκφράσεις της.

Ε: Με ποιο τρόπο οι κάτοικοι των άλλων πλανητών βοηθούν την ανθρωπότητα; Και γιατί τόσα πολλά ΑΤΙΑ (UFO) φαίνονται πάνω από την Ολλανδία, όπως αναφέρθηκε σε παλιότερο ShareInternational;
Α: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι τα ΑΤΙΑ, Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα ή UFO, μπορεί να θεωρούνται αγνώστου ταυτότητος από τις κυβερνητικές υπηρεσίες, αλλά είναι πραγματικά, υπάρχουν και έχουν μια αποστολή. Χωρίς την βοήθειά τους ο πλανήτης αυτός θα ήταν τώρα μη βιώσιμος. Όλα τα ΑΤΙΑ τα οποία εισέρχονται στον εναέριο χώρο μας προέρχονται από πλανήτες του δικού μας ηλιακού συστήματος. Η πλειοψηφία τους έρχεται από τον Άρη και την Αφροδίτη. Μας λένε ότι δεν υπάρχει ζωή στον Άρη και ότι η Αφροδίτη, επίσης, είναι ακατοίκητη. Και αυτό διότι όλοι αυτοί οι ‘σοφοί’ άνθρωποι που μας τα λένε αυτά, οι κυβερνήσεις και οι επιστήμονες, δεν καταλαβαίνουν τίποτα σχετικά με ενέργεια. Στον εσωτερισμό υπάρχει το αξίωμα ότι τα επίπεδα της ύλης είναι εφτά. Έχουμε όργανα τα οποία μπορούν να μετρήσουν μόνο την στερεά, την υγρή και την αέρια κατάσταση της ύλης, έτσι υποθέτουμε, με την περιορισμένη τεχνολογία μας, ότι δεν υπάρχει τίποτε λεπτότερο από την αέρια κατάσταση. Αυτό δεν είναι αλήθεια.
Έτσι, αν πηγαίνατε στον Άρη, δεν θα βλέπατε τίποτα, εκτός αν είχατε αιθερική όραση. Στην πραγματικότητα υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι στον Άρη, αν και είναι μικρότερος πλανήτης, απ’ ότι στην Γη. Αν πηγαίνατε στην Αφροδίτη δεν θα βλέπατε τίποτα, αλλά υπάρχουν άνθρωποι στην Αφροδίτη όπως και σε όλους τους πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος. Οι Δάσκαλοι του πλανήτη μας έρχονται σε επαφή με τους Δασκάλους από διάφορους πλανήτες. Το Ηλιακό Σύστημα δρα σαν μια μονάδα. Οι πλανήτες δεν είναι απομονωμένοι αλλά είναι σε συνεχή επαφή κάθε στιγμή, και εξελίσσονται από κοινού. Αν κάποιος καθυστερεί, όπως καθυστερεί στην εξέλιξή του αυτός ο πλανήτης, δημιουργείται ανησυχία στους άλλους.
Τα Όντα στα ΑΤΙΑ, από οποιαδήποτε πλανήτη και αν προέρχονται – κυρίως από τον Άρη και την Αφροδίτη, αλλά και από αλλού – έχουν επιφορτιστεί με το τεράστιο έργο να εξαφανίσουν, ή τουλάχιστον να περιορίσουν, τη ρύπανση.
Η ρύπανση είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα. Η ρύπανση ευθύνεται για την πλειοψηφία των θανάτων. Η ρύπανση προκαλεί την κατάρρευση του ανοσοποιητικού μας συστήματος με αποτέλεσμα να μας αφήνει ευάλωτους σε κάθε είδους ασθένειες στις οποίες διαφορετικά θα είχαμε ανοσία.   
Νομίζουμε ότι μπορούμε να ελέγξουμε την πυρηνική ενέργεια. Κατασκευάζουμε σταθμούς πυρηνικής ενέργειας, πολλές χώρες το κάνουν, αλλά οι σταθμοί αυτοί σαν αποτέλεσμα της λειτουργίας τους εκχύουν στην ατμόσφαιρα ενέργεια την οποία οι επιστήμονες που τους έφτιαξαν δεν μπορούν ούτε να μετρήσουν. Δεν έχουμε την τεχνολογία να μετρήσουμε τις καταστάσεις της ύλης που είναι λεπτότερες από τον αέρα και αυτά τα τέσσερα υψηλότερα επίπεδα της ατομικής ενέργειας είναι τα πιο καταστροφικά για την ανθρωπότητα και για το ζωικό βασίλειο.
Ένα τεράστιο ποσό του χρόνου και της ενέργειας των αδελφών από το διάστημα ξοδεύεται για να αδρανοποιήσουν, όσο το επιτρέπει ο Νόμος του Κάρμα, την πυρηνική μόλυνση στον πλανήτη Γη. Τους οφείλουμε τεράστιο χρέος.
Ένα άλλο μέρος της πελώριας εργασίας που εκτελούν για τον πλανήτη Γη  είναι ότι αναπαράγουν, στο φυσικό επίπεδο, το μαγνητικό ενεργειακό πεδίο γύρω από τον πλανήτη. Το μαγνητικό πεδίο είναι φτιαγμένο από ροές μαγνητικής ενέργειας και όπου αυτές οι ροές συναντώνται και διασταυρώνονται δημιουργείται μια δίνη ή κέντρο δύναμης. Αναπαράγουν αυτό το κέντρο της ενέργειας στο φυσικό επίπεδο σε σύνδεση με μια νέα τεχνολογία η οποία θα μας δώσει απεριόριστη ενέργεια απ’ ευθείας από τον ήλιο. Η σχέση της ενέργειας του ήλιου με την μαγνητική ενέργεια του μαγνητικού μας πεδίου θα ελευθερώσει την ανθρωπότητα, και θα μας προμηθεύσει με ασφαλή, απεριόριστη ενέργεια για κάθε μας ανάγκη. 
Τί νομίζεται ότι είναι τα αγρογλυφικά; Είναι σημεία, δίνες σε αυτό το μαγνητικό πλέγμα που δημιουργήθηκαν από τους Αδελφούς μας από το Διάστημα. Αυτή είναι η νέα Τεχνολογία του Φωτός, η οποία προβλέφθηκε από τον Μαϊτρέγια. Αυτές οι δίνες βρίσκονται, φυσικά, πάνω από όλο τον κόσμο, όχι μόνο όπου είναι τα αγρογλυφικά. Τα αγρογλυφικά δημιουργούνται εκεί για να τραβήξουν την προσοχή στο γεγονός ότι οι Αδελφοί μας από το Διάστημα είναι εδώ. Πρόκειται για αξιοθαύμαστα δημιουργήματα. Φτιάχνονται σε δευτερόλεπτα από τα ‘σκάφη’ των Αδελφών μας από το Διάστημα. Είναι πολύπλοκες και εντυπωσιακές κατασκευές οι οποίες δεν μπορούν να φτιαχτούν με άλλο τρόπο. Εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο αλλά η πλειοψηφία τους είναι στην νότιο Αγγλία. Γιατί; Γιατί ο Μαϊτρέγια βρίσκεται στο Λονδίνο.
Πρόσφατα, ο Δάσκαλός μου μίλησε σχετικά με «την συγκέντρωση των Δυνάμεων του Φωτός». Εννοούσε την είσοδο των Δασκάλων στον καθημερινό κόσμο, Αυτοί είναι οι Δυνάμεις του Φωτός στον πλανήτη μας. Αλλά επίσης το σμίξιμο σε μεγάλους αριθμούς με τις Δυνάμεις του Φωτός του Άρη και της Αφροδίτης και ίσως και άλλων πλανητών. Εκεί που ήταν ένας ή δύο, θα είναι πολλοί. Εκεί που ήταν πολλοί, θα είναι ακόμα πιο πολλοί. Και παντού, όχι μόνο στην Ολλανδία, αλλά παντού. Ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων αποστέλλει αναφορές για εμφανίσεις ΑΤΙΑ.
Στο Λονδίνο, εκεί κοντά που μένω, πρόσφατα  ένα βράδυ υπήρχαν 17 που πετούσαν χαμηλά πάνω από το έδαφος. Πολλοί άνθρωποι τα είδανε, σταμάτησαν τα αυτοκίνητά τους, βγήκαν έξω και παρακολούθησαν μια παρέλαση ΑΤΙΑ να πετάνε στον ουρανό.
Συνεπώς, υπάρχει μια συγκέντρωση αυτών των δυνάμεων. Οι άνθρωποι θα καταγράφουν όλο και περισσότερες αποδείξεις των ‘ιπτάμενων δίσκων’, των ‘ΑΤΙΑ’. Όλα αυτά είναι τμήμα του σχεδίου της αναδυόμενης Ιεραρχίας στον κόσμο μας.

Ε: Υπήρξαν τρομερές φωτιές σε δάση στην πολιτεία της Βικτόρια, στην Αυστραλία, τον Φεβρουάριο του 2009. 200 άνθρωποι περίπου πέθαναν, πάνω από 1800 σπίτια καταστράφηκαν, και μερικοί εκτιμούν ότι ένα εκατομμύριο ζώα χάθηκαν. Ποια ήταν η αιτία; Καρμική, ή τα Devas του καιρού ήταν σε ανισορροπία, ή απλά ένα φυσικό γεγονός;
Α: Καρμική, η οποίο διατάραξε την ισορροπία των Deva και, λυπάμαι που το λεω, επίσης από ανόητα μνησίκακα ανθρώπινα όντα.

 


Διαβάστε το άρθρο του Δασκάλου από το ίδιο τεύχος | Άλλες ερωταπαντήσεις με τον Μπέντζαμιν Κρεμ

* * *