ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


Μς τον Μπέντζαμιν Κρεμ. Eπιλεγμένες και μεταφρασμένες από το τεύχος του Ιουνίου του 2010 του περιοδικού Share InternationalΕ: Έχετε πει ότι ο Μαϊτρέγια έχει ήδη εμφανιστεί 16 φορές (μέχρι την 12η Ιουνίου του 2010) σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Χρησιμοποιεί πάντα άραγε το ίδιο όνομα; Μήπως εμφανίστηκε με το μαγιαβιρούπα Του [το αυτοδημιούργητο υλικό σώμα Του] που το έφτιαξε στα Ιμαλάια;
Α: Εμφανίστηκε όπως είναι (χωρίς κάποια μεταμφίεση). Χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα κάθε φορά – όχι Μαϊτρέγια, αλλά κάποιο άλλο όνομα το οποίο θα χρησιμοποιήσει μέχρι την Ημέρα της Αναγγελίας.
 
Ε: Γιατί δεν χρησιμοποιεί το όνομά που έχει;

Α: Εκατομμύρια ανθρώπων αναμένουν να έρθει ο Μαϊτρέγια για να κάνει Αυτός την δουλειά που πρέπει εμείς να κάνουμε, όπου σαν ‘δουλειά’ εννοούμε την αποδοχή της αρχής του μοιράσματος από κοινού και της δημιουργίας δικαιοσύνης και ειρήνης. Τα κράτη δεν το κάνουν – είναι δύσκολο, συνεπώς περιμένουν τον Μαϊτρέγια να έρθει να το κάνει γι’ αυτά. Δεν έρχεται με αυτό το σκοπό· ο Μαϊτρέγια έρχεται να εμπνεύσει και να ενδυναμώσει την ανθρωπότητα αλλά όχι να κάνει την δικιά μας δουλειά.

Ο Μαϊτρέγια έρχεται ινκόγκνιτο, σαν ένας από εμάς, γνωρίζοντας ότι έτσι οι άνθρωποι θα ανταποκριθούν στις ιδέες Του· θα ανταποκριθούν γιατί επιθυμούν για τον κόσμο ότι Αυτός υποστηρίζει και όχι επειδή ο Ίδιος ο Παγκόσμιος Διδάσκαλος τα λέει αυτά.

 
Ε: Την 26η Μαρτίου του 2010, ένα Νοτιοκορεάτικο πολεμικό πλοίο βυθίστηκε κοντά στην θαλάσσια μεθόριο με την Βόρειο Κορέα. Η έρευνα που διενεργήθηκε από τη Νότιο Κορέα για τα αίτια του ναυαγίου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αιτία ήταν μια τορπίλη που ρίχτηκε από Βορειοκορεάτικο υποβρύχιο.  Οι ΗΠΑ καθώς και άλλες κυβερνήσεις καταδίκασαν την Βόρειο Κορέα, αλλά αυτή ισχυρίζεται ότι τα αποκαλούμενα αποδεικτικά στοιχεία τοποθετήθηκαν σκόπιμα (για να παραποιηθεί η αλήθεια) και αρνείται έντονα κάθε συμμετοχή. Πράγματι η τορπίλη ρίχτηκε από Βορειοκορεάτικο υποβρύχιο;
Α: Οι πληροφορίες μου είναι ότι η Βόρειος Κορέα δεν είχε καμία σχέση με την βύθιση του Νοτιοκορεάτικου πλοίου. (Και σίγουρα η Βόρειος Κορέα δεν έχει κάτι να κερδίσει από μια τέτοια πράξη. Στην πραγματικότητα έχει να χάσει πολλά από το πλήθος των κυρώσεων που προφανώς θα επιβληθούν.) Οι πληροφορίες μου είναι ότι ο αληθινός ένοχος είναι η Αμερικάνικη Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), με στόχο να ασκήσει περεταίρω πίεση στην Βόρειο Κορέα.
 
Ε: Λέτε ότι η ημέρα της Αναγγελίας θα λάβει χώρα ταυτόχρονα σε όλη την υφήλιο. Θα γίνει κατά την διάρκεια της ημέρας; Της νύχτας; Θα γίνει την ίδια ώρα ασχέτως αν είναι ημέρα ή νύχτα σε κάποια μέρη;
Α: Ακριβώς. Ο Μαϊτρέγια ζει στο Λονδίνο.  Ενδεχομένως ο Μαϊτρέγια να αποφασίσει ίσως ότι θα λάβει χώρα, για παράδειγμα, μια Κυριακή στις 3 το μεσημέρι. Στο Τόκυο αυτή η ώρα θα ήταν 11μμ περίπου, κάτι που δεν είναι πολύ άσχημο. Σε μερικά μέρη – όπως στην Αυστραλία ή στη Νέα Ζηλανδία – οι άνθρωποι θα πρέπει να ξυπνήσουν στις 3πμ. Σε μερικά μέρη, λοιπόν, οι άνθρωποι θα πρέπει να ρυθμίσουν κατάλληλα τα ξυπνητήρια τους ή να παραμείνουν ξύπνιοι. Θα πρέπει να υπολογίσουν την ώρα ανάλογα με την διαφορά ώρας. Εξαρτάται από το που μένει κανείς.
 
Ε: Ο Δάσκαλος που εμφανίστηκε στις διαλέξεις σας στο Τόκυο ήταν άραγε γυναίκα;
Α: Όχι, όλοι οι Δάσκαλοι, τον παρόντα καιρό, είναι σε ανδρικά σώματα. Έτσι είναι τώρα, αλλά δεν θα είναι για πάντα έτσι στο μέλλον. Αλλά, βέβαια, οι Δάσκαλοι μπορούν να παρουσιάζονται όπως θέλουν, σαν άνδρες ή γυναίκες, στους ανθρώπους. Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για ένα ‘οικείο’ σώμα, δηλαδή ένα προσωρινό αυτό-δημιούργητο σώμα.  
 
Ε: Έχω παρατηρήσει μια αύξηση του αριθμού των ίχνων γραμμών συμπύκνωσης [σύννεφα σαν γραμμές] που αφήνουν τα αεροσκάφη πίσω τους καθώς πετούν (contrails) στην πολιτεία Orange στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Για την ακρίβεια, φαίνεται να ταιριάζουν με τον ορισμό των χημικών ιχνών (chemtrails) αεροψεκασμού με στόχο τον έλεγχο των συνειδήσεων, καθώς τα αεριωθούμενα σκάφη γυρίζουν πίσω για να αφήσουν τέμνουσες γραμμές από σύννεφα που απλώνονται και μεγαλώνουν στον ουρανό. (1) Αυτά δημιουργούνται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ η οποία έτσι προετοιμάζει τον έλεγχο του πληθυσμού μετά την Ημέρα της Αναγγελίας; (2) Ή είναι σημάδια της ανάδυσης του Μαϊτρέγια;
Α: (1) Όχι. (2) Όχι.
 
Ε: Όταν ρωτήθηκε ο Γκάντι για το τι σκέφτεται περί του Δυτικού πολιτισμού απάντησε: «Θα ήταν καλή ιδέα». (1) Μπορώ να σας ρωτήσω ποια είναι η άποψή σας για την τωρινή κατάσταση του συστήματος υγείας των ΗΠΑ; (2) Είναι εφικτός στόχος η καθολική υγειονομική περίθαλψη – όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και αλλού;
Α: (1) Το ισχύον σύστημα υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ, κατά τη γνώμη μου, είναι χωριστικό και αποκλείει μεγάλες ομάδες, αλλά αυτό που πιστεύω εγώ δεν είναι σημαντικό. Καλύτερα να ρωτήσετε τι νομίζουν οι 44 εκατομμύρια Αμερικάνοι που δεν μπορούν να αντέξουν το οικονομικό βάρος της περίθαλψής τους. (2) Ναι, ναι, ναι. Απόλυτα εφικτός  και πραγματοποιήσιμος στόχος αν θέσουμε ορθά τις προτεραιότητές μας και σταματήσουμε τους πολέμους, δημιουργήσουμε δικαιοσύνη και μοιράσουμε από κοινού τους πόρους του κόσμου. 
 
Ε: Αναφορικά με την Συνθήκη της Λισσαβόνας η οποία κυρώθηκε την 1η Ιανουαρίου του 2009. Σύμφωνα με προφορικά και γραπτά αποδεικτικά στοιχεία, μήπως αυτή έχει ως αποτέλεσμα ότι η Αγγλία δεν θα έχει σύνταγμα όπως μέχρι τώρα ξέραμε; Πολλοί λένε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι τώρα το θεμέλιο για μια μελλοντική κομμουνιστική δικτατορία, όπου οι πολίτες δεν θα έχουν λόγο στα δημοψηφίσματα ή στα συνταγματικά τους δικαιώματα. Ότι όλα αυτά είναι ένα απατηλό προπέτασμα καπνού για να κατευναστεί η πλειοψηφία του πληθυσμού. Μήπως ο κ. Κρεμ ή / και ο Δάσκαλός του πιστεύουν καθόλου σε αυτά;
Α: Όχι, δεν θεωρώ ότι αυτά είναι αλήθεια, ούτε, επίσης, ο Δάσκαλός μου.
 
Ε: Πώς μπορεί η Ιαπωνία και τα άλλα ανεπτυγμένα κράτη να βοηθήσουν τον κόσμο;
Α: Αντί να παράγουν όλες αυτές τις άχρηστες τεχνολογικές συσκευές, χώρες σαν την Ιαπωνία, την Γερμανία, την Αγγλία, την Αμερική και την Κίνα, αν πραγματικά ήθελαν να βοηθήσουν τον κόσμο θα εκποιούσαν όλες τις άχρηστες συσκευές που παράγουν σε οποιονδήποτε μικρόμυαλο που θα ήθελε να τις αγοράσει και θα χάριζαν τα χρήματα στα εκατομμύρια των ανθρώπων που πεινάνε και που δεν έχουν τίποτε απολύτως.
 
Ε: Μήπως η Ιαπωνία διαθέτει πυρηνικά όπλα;
Α: Όχι. Αλλά διαθέτει πυρηνικούς σταθμούς ενέργειας οι οποίοι εκχύουν υψηλά επίπεδα ακτινοβολίας στην ατμόσφαιρα, μολύνοντάς την [Στμ: η πλειοψηφία αυτής της επιβλαβούς ακτινοβολίας εκχύεται στα αιθερικά πεδία] .  Θυμηθείτε ότι υπάρχουν χιλιάδες διαστημόπλοια από τον Άρη και την Αφροδίτη και από άλλους πλανήτες τα οποία είναι απασχολημένα επί 24ώρου βάσεως στην αδρανοποίηση αυτής της ακτινοβολίας στα αιθερικά πεδία· το 90 τοις εκατό της δουλειάς τους σχετίζεται με αυτό το έργο.

 


Διαβάστε το άρθρο του Δασκάλου από το ίδιο τεύχος | Άλλες ερωταπαντήσεις με τον Μπέντζαμιν Κρεμ

* * *