Αρθρα από το Δάσκαλο

Η Αφύπνιση

από το Δάσκαλο, μέσω του Mπέντζαμιν Kρεμ, 9 Φεβρουαρίου του 2010

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις από το ίδιο τεύχος του Share International.


Τώρα που ο Μαϊτρέγια έχει βγει στον ανοιχτό στίβο του κόσμου και έχει εμφανισθεί σε πλήρη θέα μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς αρκετές φορές, μπορούμε να προβούμε σε απολογισμό των όσων έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα και ως κάποιο βαθμό, να ερμηνεύσουμε την αντίδραση εκείνων που Τον έχουν δει και Τον έχουν ακούσει. Κρατάτε υπόψη ότι σε αυτές τις προκαταρκτικές προσεγγίσεις του κοινού, ο Μαϊτρέγια ήταν προσεκτικός ώστε να μην αποδιώξει τρομάζοντας εκείνους που επιθυμεί να βοηθήσει, με το να προσέχει να μην δώσει υπερβολικά μεγάλη έμφαση στην ανάγκη για αλλαγή, ούτε σε υπερβολικά δραστικό και ριζοσπαστικό πρόγραμμα για ανανέωση. Αν και ήταν επικριτικός αναφορικά με τις τωρινές πρακτικές μας στα χρηματοοικονομικά οι οποίες προκαλούν πόνο και κακουχίες σε εκατομμύρια, επαίνεσε τους ανθρώπους για τα πολλά επιτεύγματά τους και την προθυμία τους να επιδιώξουν την δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Η ανταπόκριση μέχρι τώρα θα μπορούσε να αξιολογηθεί ως υποτονική μεν, στοχαστικού προβληματισμού δε, απηχώντας την ήρεμη ζέση της σκέψης του Μαϊτρέγια. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο Μαϊτρέγια παρουσιάσθηκε ως απλός άνθρωπος, ως ένας από εμάς, κι όχι ως φυσιογνωμία κάποιου αναμενόμενου Σωτήρα από τον ουρανό. Κατά συνέπεια, οι αντιδράσεις των ανθρώπων ήταν ειλικρινείς και φυσιολογικές, αληθινή αντανάκλαση των φόβων και των ελπίδων τους. Φυσικά, οι αντιδράσεις ποίκιλαν ανάλογα με το υπόβαθρο του θεατή, ωστόσο ο Μαϊτρέγια είναι πολύ ικανοποιημένος από την ανταπόκριση μέχρι τώρα.

Αλλαγή

Από τώρα και στο εξής, ο Μαϊτρέγια θα 'κλιμακώσει' την ανάγκη για επείγουσα αλλαγή, την ανάγκη για ειρήνη βασισμένη στη δικαιοσύνη και στο από κοινού μοίρασμα των πόρων. Θα εστιάσει επίσης την προσοχή στη άθλια κατάσταση του πλανήτη Γη και στην ευθύνη των ανθρώπων για αυτά τα προβλήματα. Με αυτό τον τρόπο, ο Μέγας Κύριος θα ενορχηστρώσει μια κλιμακούμενη αύξηση δράσης για την επανίδρυση του κόσμου και της ζωής μας.

Αυτού του είδους οι συνεντεύξεις θα εξακολουθήσουν να πραγματοποιούνται ανά την υφήλιο, αφυπνίζοντας τους ανθρώπους παντού ώστε να συνειδητοποιήσουν την ευκαιρία που τους δίνεται να ανορθώσουν την ζωή τους, να δημιουργήσουν δικαιοσύνη και ειρήνη μέσω του μοιράσματος από κοινού, να δουν τους εαυτούς τους ως Ένα, να σταματήσουν για πάντα τον ανταγωνισμό και την πλεονεξία που εδώ και τόσο πολύ καιρό έχουν κρατήσει τους ανθρώπους μακριά από την ατραπό του πεπρωμένου τους προς τη θεία φύση τους.

Έτσι ο Μαϊτρέγια θα καταφέρει καλοσυνάτα να πείσει τους ανθρώπους να συνέλθουν από την μακροχρόνια νάρκη τους και θα τους αφυπνίσει την επιθυμία που έχουν για αλλαγή. Με αυτό τον τρόπο θα αναπτυχθεί μια μεγάλη και καλά πληροφορημένη Παγκόσμια Κοινή Γνώμη, η μεγαλύτερη δύναμη στη Γη.

Κανένα αντιδραστικό μέτωπο δεν μπορεί να σταθεί ενάντια σε αυτή την πανίσχυρη δύναμη. Εμπνευσμένη και ζωογονημένη από τον Μαϊτρέγια, η Ανθρωπότητα η ίδια θα εφεύρει το μέλλον της από την αρχή, και μέσα από την ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους, θα καθιερώσει την Εποχή της Αγαθής Πρόθεσης* και της Εκδηλωμένης Αγάπης.

* Στμ: Συχνά μεταφράζεται 'Καλής Θέλησης'.

[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του Μαρτίου του 2010 , είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά Του, γνωστό στους κύκλους του εσωτερισμού, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με Αυτόν τον Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε αυτό άρθρο Του. ]

* * *