Θαύματα

Τα θαύματα αφθονούν


"...μια εποχή θαυμάτων...", λέει το περιοδικό TIME.

"...σημάδια της παρουσίας Του...", λέει ο Μπέντζαμιν Κρεμ.

"Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν μια εποχή θαυμάτων. Αφάνταστα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο, λες και ο Δημιουργός κήρυξε ξαφνικά την έναρξη ενός νέου κόσμου. Το τείχος του Βερολίνου γκρεμίζεται. Η Σοβιετική Αυτοκρατορία διαλύεται. O Νέλσον Μαντέλα, ελεύθερος επιτέλους, φέρνει δημοκρατία στους μαύρους Νοτιοαφρικανούς ... οι Ισραηλινοί και οι Παλαιστίνιοι μπορούν και μοιράζονται μαζί τη γη που και οι δυο αποκαλούν πατρίδα" (Περιοδικό TIME, 13 Σεπτεμβρίου 1993).

Η θαυματουργή εμφάνιση του Χριστού στο Ναϊρόμπι (Εφημερίδα KENYA TIMES, Kένυα)

Θαυματουργά νερά που θεραπεύουν από AIDS και καρκίνο (Εφημερίδα WASHINGTON POST, ΗΠΑ).

O Ιησούς εμφανίζεται σε μια μοναχή κάθε Πέμπτη (Περιοδικό HELLO!, Αγγλία).

Αγάλματα της Παναγίας χύνουν δάκρυα από αίμα (Εφημερίδα THE GUARDIAN, Αγγλία).

Εικόνα της Παναγίας χύνει δάκρυα σε μια μικρή ελληνορθόδοξη εκκλησία στο Τορόντο του Καναδά (Εφημερίδα TORONTO SUN)

"Αγγελος" προτρέπει Νοτιοαφρικανούς να προσευχηθούν για την ειρήνη (Ειδησεογραφικό Πρακτορείο ΡΟΪΤΕΡΣ).

Αρχηγός Μπουτελέζι: αλλαγή στάσης χάρη σε "θεία επέμβαση" (Περιοδικό NEWSWEEK).

Σταυροί από φως που τους βλέπουν χιλιάδες άνθρωποι (Εφημερίδα PASADENA STAR-NEWS, ΗΠΑ).

O ταξιδιώτης που κάνει οτοστόπ κι εξαφανίζεται (Εφημερίδα TROUW, Oλλανδία)

Πέντε εκκλησιαζόμενοι "λαλούν γλώσσαις" και λαβαίνουν πανομοιότυπα μηνύματα. (Περιοδικό SHARE INTERNATIONAL)

Οι ενδείξεις πληθαίνουν σ' όλο τον κόσμο ότι παρά το χάος και τα απελπιστικά προβλήματα που φαίνεται να χαρακτηρίζουν την εποχή μας, μια εκπληκτική πνευματική δύναμη γίνεται αισθητή και ορατή από ανθρώπους σε κάθε τομέα της ζωής. Εκατομμύρια άνθρωποι υποστηρίζουν τώρα ότι έχουν βιώσει προσωπικά κάποιο "θαυματουργό" φαινόμενο.

Ο βρετανός συγγραφέας Μπέντζαμιν Κρεμ παρουσιάζει μια δυνατή και προκλητική εξήγηση. Υποστηρίζει ότι η ανθρωπότητα στέκεται τώρα στο κατώφλι ενός νέου και λαμπρού πολιτισμού που θα τον οικοδομήσει η ίδια η ανθρωπότητα με τη βοήθεια μιας ομάδας πολύ εξελιγμένων ατόμων, των Δασκάλων της Σοφίας.

Επικεφαλής τους -- και ήδη ανάμεσά μας σ' ένα φυσικό σώμα -- είναι ο Μαϊτρέγια, ο Χριστός, ο Παγκόσμιος Δάσκαλος που ενσαρκώνει τις προσδοκίες όλων των θρησκειών του κόσμου, παρ' όλο που Τον περιμένουν με διαφορετικά ονόματα.

Ο Μαϊτρέγια είναι εδώ, λέει ο Κρεμ, για να εμπνεύσει την ανθρωπότητα ν' αρχίσει να μοιράζεται από κοινού τους πόρους του κόσμου και να δημιουργήσει πιο δίκαιες πολιτικές και οικονομικές δομές -- έτσι ώστε όλοι να μπορούν να έχουν τα βασικά και αναγκαία της ζωής: τροφή, στέγη, περίθαλψη, παιδεία.


Eμφανίσεις του Μαϊτρέγια


Ναϊρόμπι, Κένυα – "Περίπου 6.000 πιστοί στο Ναϊρόμπι της Κένυας πιστεύουν ότι είδαν το Χριστό στις 11 Ιουνίου 1988. Η ψηλή μορφή ενός ξυπόλυτου, λευκοντυμένου, γενειοφόρου άντρα εμφανίστηκε σαν από πουθενά και στάθηκε στο μέσο του πλήθους, στο οποίο μίλησε σε άπταιστα σουαχίλι (την τοπική γλώσσα). Υπήρξαν πολλές θαυματουργές θεραπείες – είκοσι ανάπηροι ξαναπερπάτησαν. O άνθρωπος έφυγε με τρόπο εξίσου μυστηριώδη όπως και είχε εμφανιστεί". (KENYA TIMES, Κένυα, 22 Ιουνίου 1988).

O Μαϊτρέγια έχει εμφανιστεί με παρόμοιους τρόπους σε διάφορες ομάδες σ' όλο τον κόσμο – σε 300 περιπτώσεις μέχρι τώρα. Φωτογραφίες από την εμφάνισή του στο Ναϊρόμπι δημοσιεύτηκαν από μείζονα διεθνή μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και το CNN.

Περισσότερα για τις εμφανίσεις του Μαϊτρέγια.


O Ιησούς εμφανίζεται στην Αδελφή Αννα

Ρώμη, Ιταλία – "Μια μοναχή από την Κένυα, η Αδελφή Αννα Αλι, ισχυρίζεται ότι έχει φωτογραφήσει τον Ιησού Χριστό όταν της εμφανίστηκε στη Ρώμη. Ήταν λουσμένος σε γαλάζιο φως και η παρουσία του φώτιζε όλο το δωμάτιο. Έμοιαζε με κανονικό άνθρωπο, μετρίου αναστήματος, με μαύρα μαλλιά, και μιλούσε με ταπεινή φωνή". (Περιοδικό HELLO!, 5 Μαρτίου 1994).

Με την υποστήριξη ενός επισκόπου της Καθολικής Εκκλησίας, η Αδελφή Αννα έδωσε συνέντευξη Τύπου στις 15 Φεβρουαρίου στη Ρώμη και δήλωσε ότι ο Ιησούς εμφανίζεται μπροστά της "κάθε Πέμπτη από το 1987" και ότι της επέτρεψε να Τον φωτογραφήσει σε τρεις διαφορετικές εμφανίσεις Του.

Φωτογραφία του Ιησού από την Αδελφή Αννα

 

Θεραπευτικές πηγές


Τλακότε, Μεξικό – "Εκατοντάδες χιλιάδες άρρωστοι και ανάπηροι κάνουν ουρά για να πάρουν το "ελαφρό νερό" από το πηγάδι του Chahin – το θαυματουργό νερό που λέγεται ότι θεραπεύει τα πάντα – από το AIDS και τον καρκίνο ώς την παχυσαρκία ή την υψηλή χοληστερίνη. Αυτό το νερό έχει ειδικό βάρος μικρότερο από το συνηθισμένο νερό. Aποτελεί μυστήριο για την επιστήμη... η φήμη του νερού απλώθηκε γοργά". (WASHINGTON POST, ΗΠΑ, Ιούλιος 1992).

Oι θεραπευτικές πηγές που δημιουργεί ο Μαϊτρέγια στην περιοχή των εμφανίσεών Του θα ανακαλυφθούν βαθμιαία. Ήδη έχουν ανακαλυφθεί οι πηγές στο Τλακότε του Μεξικού, στο Νορντενάου του Γερμανίας και στη Ναντάνα της Ινδίας. Η επόμενη πηγή θεραπευτικού νερού που θ' ανακαλυφθεί θα είναι κοντά στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, στις ΗΠΑ, και θ' ακολουθήσει η πηγή κοντά στο Εδιμβούργο της Σκωτίας.

Περισσότερα για τις θεραπευτικές πηγές.


O Μαϊτρέγια ως ταξιδιώτης που κάνει οτοστόπ


Oλλανδία – "Ένας οδηγός πήρε στο αυτοκίνητό του έναν ταξιδιώτη που έκανε οτοστόπ στον αυτοκινητόδρομο. O ταξιδιώτης ανακοίνωσε ότι ο Χριστός θα εμφανιστεί σύντομα και μετά εξαφανίστηκε από το κινούμενο αυτοκίνητο. O οδηγός συγκλονίστηκε τόσο από την εμπειρία ώστε πάρκαρε στην άκρη του δρόμου για να συνέλθει. Εκεί τον πλησίασαν αστυνομικοί της τροχαίας και τους είπε την ιστορία. H απάντησή τους: 'Είστε ο όγδοος οδηγός σήμερα που μας το λέει αυτό'". (Eφημερίδα TROUW, Oλλανδία, Μάρτιος 1991).

Παρόμοιες εμφανίσεις του Μαϊτρέγια ως ταξιδιώτη που κάνει οτοστόπ αναφέρονται από τις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιταλία και τη Γαλλία. O Μαϊτρέγια έχει εμφανιστεί με πολλές διαφορετικές μορφές σε χιλιάδες άτομα, συνηθισμένους ή επιφανείς ανθρώπους, δίνοντας την είδηση της επικείμενης επιστροφής Του. Το περιοδικό Share International δημοσιεύει ταχτικά επιστολές από άτομα που είχαν μια εμπειρία του Μαϊτρέγια.

Περισσότερα για τον ταξιδιώτη που κάνει οτοστόπ.


Σταυροί από φως


Λος Αντζελες, ΗΠΑ – "Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που ο κόσμος συνέρρευσε στο Ελ Μόντε για να δει το σταυρό. Περισσότεροι από 3.500 άνθρωποι είδαν το σταυρό να λάμπει πάνω στο τζάμι του παραθύρου ενός μπάνιου. Η αστυνομία έφραξε το δρόμο για ν' αποφευχθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση". (PASADENA STAR-NEWS, ΗΠΑ, 27 Μαΐου 1988).

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, πολλοί από εκείνους που βλέπουν τους σταυρούς από φως θεραπεύονται και μεταμορφώνονται ως άτομα. Από το 1988, οι σταυροί, που τους δημιουργεί ο Μαϊτρέγια, συνεχίζουν να εμφανίζονται σε πολλά μέρη του κόσμου, ιδίως στις ΗΠΑ, στις Φιλιππίνες, στη Γαλλία και στη Γερμανία.

Περισσότερα για τους σταυρούς από φως.


Παναγίες που δακρύζουν


Σαντιάγο, Χιλή – "Ένα πορσελάνινο αγαλματίδιο της Παναγίας, ύψους 15 εκ. περίπου, άρχισε να χύνει δάκρυα από αίμα. Το υγρό, που χρωματίζει το άγαλμα, είναι γνήσιο αίμα και μάλιστα ανθρώπινο. Η ιατροδικαστική υπηρεσία του Σαντιάγο αποφάνθηκε ότι η ουσία είναι ανθρώπινο αίμα τύπου 0-4. Το άγαλμα δακρύζει ταχτικά, ιδίως όταν παρόντα είναι παιδιά". (THE GUARDIAN, Αγγλία).

Εκατοντάδες αγάλματα της Παναγίας και του Ιησού που δακρύζουν έχουν αναφερθεί απ' όλο τον κόσμο, καθώς και πολλές θαυματουργές θεραπείες που συσχετίζονται με το φαινόμενο.

Τορόντο, Καναδάς – "Χιλιάδες άνθρωποι – πιστοί και δύσπιστοι – συνέρρευσαν χθες σε μια μικρή ελληνορθόδοξη εκκλησία όπου μια εικόνα της Παναγίας λέγεται ότι χύνει δάκρυα από δυο μέρες τώρα".

Η εκκλησία της Παναγίας της Πορταΐτισσας και των αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο East York δέχτηκε ορδές επισκεπτών που ήρθαν ακόμα και από το Μόντρεαλ και το Μίσιγκαν – για να δουν αυτό που μερικοί πιστεύουν ότι είναι ένα "σημάδι από το Θεό". (THE TORONTO SUN, Καναδάς, 3 Σεπτεμβρίου 1996).

Περισσότερα για την εικόνα της Παναγίας στο Τορόντο

Περισσότερα για τις εικόνες και τα αγάλματα που δακρύζουν


"Λαλούντες γλώσσαις"


Γκλαστονμπέρι, Αγγλία – Στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, ανήμερα την Πεντηκοστή του 1993, πέντε διαφορετικά μέλη του εκκλησιάσματος που κάθονταν σε διαφορετικά σημεία της εκκλησίας, άρχισαν να "λαλούν γλώσσαις" – να μιλούν σε γλώσσες που τους ήταν άγνωστες. Αυτό δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ σ' αυτή την εκκλησία.

Αργότερα, ο καθένας χωριστά κατέγραψε τα λόγια "που τοποθετήθηκαν στο στόμα του": και οι πέντε κατέγραψαν ένα πανομοιότυπο μήνυμα του Μαϊτρέγια από 16 σειρές, που έλεγε ότι η επιστροφή Του είναι επικείμενη. (Γράμμα αναγνώστη προς το Share International, Απρίλιος 1994).

Αυτό το εκπληκτικό φαινόμενο σύντομα θ' αρχίσει να συμβαίνει σε ευρύτερη κλίμακα, και θ' αυξάνει συνεχώς ο αριθμός των μελών κάθε εκκλησιάσματος που θα λαβαίνουν πανομοιότυπα μηνύματα από τον Μαϊτρέγια.


* * *