Μπέντζαμιν Κρεμ

Ο Μπ. Κρεμ μπροστά από έναν πίνακά του

Έκτακτη ανακοίνωση:

Η Ελληνική ομάδα του Share International με λύπη ανακοινώνει το θάνατο του Άγγλου καλλιτέχνη, συγγραφέα και ομιλητή Μπέντζαμιν Κρεμ. Πέθανε 94 ετών, στις 24 Οκτωβρίου του 2016, ειρηνικά, στο σπίτι του στο Λονδίνο, μαζί με την οικογένειά του.

Μέσα από το έργο του ως αρχισυντάκτης στο περιοδικό Share International, ως συγγραφέας πολλών βιβλίων και ως διεθνής ομιλητής, ο Μπέντζαμιν Κρεμ ενέπνευσε και εξακολουθεί να εμπνέει πάρα πολλούς σ’ όλο τον κόσμο, παρουσίαζοντας τις πληροφορίες που διέθετε σχετικά με την επανεμφάνιση του Μαϊτρέγια του Παγκόσμιου Διδάσκαλου και των Αναληφθέντων Δασκάλων της Σοφίας. Το έργο του, βασιζόμενο στην Προαιώνια Σοφία όπως παρουσιάστηκε στον κόσμο από την Ε. Π. Μπλαβάτσκυ καθώς και τις εσωτερικές διδασκαλίες της Αλίκης Μπέιλυ, επέκτεινε και επικαιροποίησε αυτή την πανάρχαια Γνώση. Δουλεύοντας υπό την καθοδήγηση και επιφώτηση ενός από τους Αναληφθέντες Δασκάλους της Προαιώνιας Σοφίας, ο Μπ. Κρεμ αφιέρωσε τα τελευταία 40 χρόνια της ζωής του στο έργο της επανεμφάνισης του Μαϊτρέγια του Παγκόσμιου Διδάσκαλου καθώς και των Δασκάλων της Σοφίας, εμπνέοντας, έτσι, εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο. Άρχισε το έργο αυτό το 1975. Ξεκίνησε να δίνει δημόσιες ομιλίες και διαλέξεις σ’ όλο τον κόσμο το 1979 και σταμάτησε μόνο λίγο πριν το τέλος του, σε ηλικία 90 ετών.Το 1974 εισήγαγε το Διαλογισμό Διαβίβασης - ένα καινούργιο είδος ομαδικού διαλογισμού ο οποίος αποτελεί μια μοναδική μορφή υπηρεσίας προς τον κόσμο καθώς και μέσο προσωπικής ανάπτυξης.

Ταλαιπωρήθηκε με την υγεία του για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά συνέχιζε να εκτελεί το έργο του με το συνηθισμένο θαρραλέο, αποφασιστικό και εύθυμο τρόπο του. Έζησε μια ιδιαίτερη και ασυνήθιστη ζωή, απόλυτα αφιερωμένη στην υπηρεσία για το κοινό καλό. Έδωσε ελπίδα σε εκατομμύρια ανθρώπους που άκουσαν και αποδέχθηκαν την είδηση της επικείμενης εμφάνισης του Παγκόσμιου Διδασκάλου καθώς και την επακόλουθη μεταμόρφωση του κόσμου μας χάρη στην εγκαθίδρυση της Δικαιοσύνης και της Ειρήνης μέσω του Μοιράσματος. Του Μοιράσματος από κοινού των αγαθών.

* * *