ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


ΜΕ ΤΟΝ Μπέντζαμιν Κρεμ. Eπιλεγμένες και μεταφρασμένες από το τεύχος του Νοεμβρίου του 2009 του περιοδικού Share International


Ε: Κάποιοι άνθρωποι που έχουν δει το ‘άστρο’ αναφέρουν πως είχαν την εντύπωση ότι ένοιωθαν να εκπορεύεται ένα είδος ενέργειας από αυτό. Συμβαίνει κάτι τέτοιο πράγματι;
Α: Ναι. Το ‘άστρο’ (και τα τέσσερα ‘άστρα’) πράγματι εκπέμπουν ενέργεια, το είδος της οποίας θα το συσχετίζαμε συνήθως με την αγάπη. Αυτός είναι ο λόγος που μερικοί άνθρωποι αναφέρουν ότι πραγματικά αγαπούν το ‘άστρο’ και το θεωρούν με δέος σαν κάτι ιερό.

Ε: Δεν νομίζω ότι έχω δει το ‘άστρο’, αλλά θα το ήθελα πάρα πολύ. Αν κάποιος επιθυμεί πολύ να το δει, υπάρχει περίπτωση αυτό να ανταποκριθεί και να εμφανιστεί;
Α: Ναι. Αρκετοί άνθρωποι ανέφεραν ένα τέτοιο γεγονός. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι το ‘άστρο’ είναι ένα Διαστημόπλοιο με ανθρώπους (εξωγήινους) μέσα του και είναι Αυτοί που ‘πιάνουν’ την επιθυμία και ανταποκρίνονται.

Ε: Είδα το ‘άστρο’ στις 2 Μαρτίου του 2009, και το περιοδικό Share International μου το επιβεβαίωσε. (1) Οι θεάσεις του ‘άστρου’ γίνονται ανάλογα με το κάρμα του προσώπου, ανάλογα με το καθήκον του να ενημερώσει ή για κάποιο άλλο λόγο; (2) Ποιος μπορεί να είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ενημερώσουμε τους ανθρώπους, και συνεπώς να επιταχύνουμε την πρώτη συνέντευξη του Μαϊτρέγια και τελικά την Ημέρα της Αναγγελίας;
Α: (1) Όλοι μπορούν να δουν το ‘άστρο’. (2) Επικοινωνείστε με τα μέσα ενημέρωσης για να τους αναφέρετε αυτό που είδατε και ζητήστε τους να θέσουν ερωτήσεις σχετικά με αυτό το ασυνήθιστο φαινόμενο.

Ε: Λίγο καιρό πριν έστειλα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο Share International για να ρωτήσω αν το ‘άστρο’ είχε ήδη εμφανιστεί πάνω από την Γλασκώβη. Σε απάντηση έλαβα ένα email, υποθέτω από τον ίδιο τον κ. Κρεμ, όπου ανέφερε ότι θα προσπαθούσε να κανονίσει μια εμφάνιση του ‘άστρου’ στην περιοχή μου και πρόσθεσε πρόσχαρα ότι έχει πολύ τρυφερές αναμνήσεις από την Γλασκώβη, επειδή βέβαια είναι η ιδιαίτερή του πατρίδα. Ευχαριστήθηκα πολύ που απάντησε στο email μου, δεν το περίμενα.
Αναρωτιέμαι αν το ‘άστρο’ έχει ήδη εμφανιστεί πρόσφατα πάνω από τη Γλασκώβη, διότι φοβάμαι μήπως το έχασα, καθώς είχα πάει διακοπές τελευταία. Δεν είναι ότι θέλω απελπισμένα να το δω, αλλά  είπα στα παιδιά μου ότι θα εμφανιζόταν σύντομα και σιχαίνομαι να τα απογοητεύω. Δεν επιθυμώ να πιέσω κανέναν, ιδιαίτερα όλους αυτούς που χειρίζονται τα ‘σκάφη’.
Σας ευχαριστώ για την υπομονή και κατανόησή σας και εύχομαι τα καλύτερα σε όλους όσους εργάζονται για το Share International. Κάνετε καλή δουλειά, παρακαλώ συνεχίστε.
Α: Κρατήστε το βλέμμα σας στον ουρανό.

Ε: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της πραγματικής και της μάταιης ελπίδας;
Α: Η πραγματική ελπίδα πηγάζει από τη ψυχή και συνεπώς έχει πνευματική ποιότητα. Γεμίζει τον άνθρωπο με την επιθυμία να αναζητήσει και να διανοηθεί κάποια προσδοκία για μελλοντική βελτίωση και είναι, συνεπώς, η κινητήρια δύναμη για την ίδια την εξέλιξη. Αυτός είναι ο λόγος που, για την ανθρωπότητα, η ελπίδα είναι μια ουσιώδης πλευρά της ζωής.
Η μάταιη (φρούδα) ελπίδα, από την άλλη, είναι η έκφραση της συναισθηματικής επιθυμίας για ασφάλεια, βοήθεια ή πεποίθηση. Είναι, ουσιαστικά, το αποτέλεσμα του φόβου και καταλήγει συχνά στην απογοήτευση.

Ε: Από το τηλεοπτικό κανάλι SYFY των ΗΠΑ μεταδίδεται η τηλεοπτική εκπομπή με το όνομα «Destination Truth (Προορισμός Aλήθεια)». Πρόκειται για ένα ντοκυμαντερίστικο
πρόγραμμα όπου μια ομάδα ερευνητών, με αρχηγό τον εξερευνητή Josh Gates, ταξιδεύει ανά την υφήλιο ερευνώντας ανεξήγητα μυστήρια.
            Στο επεισόδιο που πρωτοπροβλήθηκε την 7η Οκτωβρίου του 2009 η ομάδα βρέθηκε στη Χιλή για να διερευνήσει ισχυρισμούς για ανεξήγητες δραστηριότητες γύρω από ένα εγκαταλειμμένο ορυχείο όπου υποτίθεται σχετίζονταν με εξωγήινα όντα. Επίσης, οι κάτοικοι της περιοχής βλέπουν ασυνήθιστα φώτα στον ουρανό.
            Αφού πέρασαν μια νύχτα μέσα στο ορυχείο, όπου συνέβησαν κάποια περίεργα συμβάντα, αρκετά μέλη της ομάδας βγήκαν από αυτό. Σχεδόν αμέσως είδαν και κατέγραψαν σε βίντεο ένα πολύ λαμπρό λευκό φωτεινό αστέρι το οποίο ο αρχηγός της ομάδας Josh Gates περιέγραψε σαν να «πηδάει  και να χορεύει γύρω γύρω». Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αναφέρθηκαν σε αυτό ονομάζοντάς το «άστρο». Μετά από μερικά λεπτά έσβησε ταχύτατα. 
            Το παραβολικό πιάτο τους (συσκευή ενίσχυσης του ήχου) άρχισε να βγάζει περίεργους θορύβους τους οποίους η ομάδα δεν μπορούσε να εξηγήσει, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι το πιάτο δεν ήταν συνδεδεμένο και έχει σχεδιαστεί για να λαμβάνει παθητικά τον ήχο και όχι να εκπέμπει κάτι.
            (1) Άραγε το αναφερθέν «άστρο» ήταν πράγματι το ‘άστρο’ (ένα από τα τέσσερα ΑΤΙΑ – UFO) τα οποία αποτελούν το σύγχρονο «άστρο της Βηθλεέμ» ή ήταν απλά κάποιο “φυσιολογικό” ΑΤΙΑ; (2) Τα λίγα περίεργα συμβάντα που βίωσε η ομάδα ενώ ήταν μέσα στο ορυχείο έχουν σχέση μήπως με το ‘άστρο’ ή μήπως με τους Αδελφούς μας από το Διάστημα;
Α: (1) Ήταν το ‘άστρο’. (2) Ναι. Οι Αδελφοί μας από το Διάστημα πράγματι χρησιμοποιούν αυτό το ορυχείο.

Ε: Ποιες είναι οι «Δυνάμεις του Φωτός»;
Α: Ονομάζουμε Δυνάμεις του Φωτός την Εσωτερική Ιεραρχία: τον Χριστό και την ομάδα Του των Δασκάλων της Σοφίας, οι Οποίοι απαρτίζουν, μαζί με όλους τους μαθητές Τους, τις Δυνάμεις του Φωτός στον πλανήτη μας. Υπάρχουν 63 Δάσκαλοι που σχετίζονται με την ανθρώπινη εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένων των τριών Μεγάλων Κυρίων, ένας από Αυτούς (τους Κύριους) είναι ο Μαϊτρέγια. Οι Δάσκαλοι συγκεντρώνουν μια στρατιά ανθρώπων από όλο τον κόσμο για να εργαστούν μαζί Τους αυτή την εποχή που έρχεται. Μερικοί ήδη εργάζονται μαζί Τους, άλλοι θα προστεθούν εν καιρώ. Υπάρχει μια τεράστια νέα ομάδα η οποία δημιουργήθηκε από τον Μαϊτρέγια το 1922, που ονομάζεται Νέα Ομάδα των Παγκόσμιων Εξυπηρετητών. Δεν υφίσταται κάποια ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε για να εγγραφείτε. Επιλέγεστε σύμφωνα με την στάση σας στη ζωή. Υπάρχουν κάπου 4 με 5 εκατομμύρια άνθρωποι σε αυτή την ομάδα οι οποίοι ανήκουν σε δυο τμήματα: ένα μικρό εσωτερικό τμήμα το οποίο δέχεται οδηγίες απευθείας από τους Δασκάλους και ένα πολύ μεγαλύτερο τα μέλη του οποίου δεν λαμβάνουν πληροφορίες από κάποιον Δάσκαλο αλλά σταδιακά από την ίδια την ψυχή τους. Υπάρχουν σε κάθε τομέα της ζωής, σε κάθε χώρα: στην πολιτική, στα οικονομικά, στα κοινωνικά, στην επιστήμη, στην θρησκεία, στην εκπαίδευση κ.ο.κ. Είναι ευαίσθητοι και ανταποκρίνονται στις ανάγκες τις ανθρωπότητας.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1930 σε ένα από τα βιβλία της Άγκνι Γιόγκα που εκδόθηκαν από την Agni Yoga Society (Όμιλος της Άγκνι Γιόγκα), ο ίδιος ο Μαϊτρέγια είπε: «Υπήρχε μια εποχή όπου 10 αληθινοί άνθρωποι μπορούσαν να σώσουν τον κόσμο. Μετά ήρθε εποχή όπου 10.000 δεν επαρκούσαν. Θα συγκαλέσω ένα δισεκατομμύριο.» Πριν από πέντε με έξι χρόνια ρώτησα τον Δάσκαλό μου: «Έχει μαζέψει άραγε ο Μαϊτρέγια το ένα δισεκατομμύριο ανθρώπων Του ακόμα;»Αυτός απάντησε 1,5 δισεκατομμύρια, έτσι τότε είχε ήδη μισό δισεκατομμύριο περισσότερο απ’ ότι χρειαζόταν. Ο αριθμός τους τώρα ανέβηκε στο 1,8 δισεκατομμύρια. Αυτοί απαρτίζουν τις Δυνάμεις του Φωτός. Θα συγκαλέσει όλους όσους Αυτός γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα ανταποκριθούν σε Αυτόν και θα διδάξουν άλλους στο να ανταποκριθούν. Δεν απαιτείται να ανταποκριθεί όλη η ανθρωπότητα στον Μαϊτρέγια αλλά ένα συγκεκριμένο ποσοστό, μια κρίσιμη μάζα.

Ε: Πρόσφατα γεγονότα στις ΗΠΑ δείχνουν ότι συγκεκριμένες δυνάμεις έχουν αποφασίσει ότι υπάρχουν υπερβολικά πολλοί άνθρωποι στη γη και μηχανεύονται τρόπους, όπως ο εμβολιασμός, για να προκαλέσουν πανδημίες με  στόχο τον περιορισμό του αριθμού. Τί πρέπει να κάνουμε για να το σταματήσουμε ή για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας;
Α: Αυτή είναι μια ακόμα από αυτές τις θεωρίες συνομωσίας που διαδίδονται συχνά από τις ΗΠΑ. Δεν υπάρχει καμία βάση σε αυτές. Χαλαρώστε!

Ε: Ποιος είναι ο σκοπός της πρόσφατης έντονης αύξησης που παρουσιάζεται στη δραστηριότητα των ΑΤΙΑ (UFO), ιδιαίτερα στην Αγγλία αλλά και παντού στην υφήλιο;
Α: Ο πραγματικός σκοπός είναι η «συγκέντρωση των Δυνάμεων του Φωτός». Η εσωτερική Ιεραρχία, ο Χριστός και η ομάδα Του των Δασκάλων, αποτελούν, μαζί με όλους τους μαθητές Τους, τις Δυνάμεις του Φωτός του πλανήτη μας.
Σε αυτούς προστίθενται τα διαστημόπλοια από τους γειτονικούς μας πλανήτες, τα οποία σωστά αναφέρετε ότι έρχονται σε όλο και μεγαλύτερους αριθμούς. Είμαστε κομμάτι του ηλιακού συστήματος, μια ολοκληρωμένη μονάδα. Ο Δάσκαλός μου έγραψε ένα άρθρο τον Μάρτιο του 2007 στο οποίο Αυτός αναφέρεται στην συγκέντρωση των Δυνάμεων του Φωτός, τόσο από αυτό τον πλανήτη όσο και από τους αδερφούς πλανήτες του συστήματος. Να γιατί βλέπουμε τόσο έντονη δραστηριότητα. Τα ΑΤΙΑ υπάρχουν και προέρχονται από τον Άρη και την Αφροδίτη, κυρίως, αλλά και από τον Δία και τον Κρόνο και άλλους πλανήτες.
Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι τους λένε, ότι δεν υπάρχει ζωή στην Αφροδίτη και στους άλλους πλανήτες, αλλά τα διαστημόπλοια, τα ΑΤΙΑ, τα βλέπουνε χιλιάδες άνθρωποι εδώ και χρόνια, κυρίως αυτά από τον Άρη και την Αφροδίτη, οι οποίοι είναι οι πλησιέστεροι σε εμάς πλανήτες. Οι κυβερνήσεις ανά την υφήλιο για περισσότερο από 60 χρόνια διαψεύδουν την ύπαρξη των ΑΤΙΑ, τα οποία σε αυξανόμενο αριθμό πράγματι είναι ενεργά στους ουρανούς μας. Οι κυβερνήσεις εξαπατούν το κοινό για δικούς τους, πιθανότατα πολλούς και διάφορους, λόγους. Προσπαθούν να αρνηθούν την ύπαρξη των ΑΤΙΑ, των ιπτάμενων δίσκων, τη στιγμή που οι άνθρωποι που τα έχουν δει γνωρίζουν ότι είναι παρόντα. Το περίεργο είναι ότι ενόσω αρνούνται την ύπαρξη των ΑΤΙΑ επιδιώκουν να σπιλώσουν τους χειριστές αυτών των “ανύπαρκτων” σκαφών σαν κακόβουλους και σαν απειλή για την ανθρωπότητα.
Ποιο να είναι το κίνητρο για την περίεργη συγκάλυψη του πελώριου αυτού γεγονότος; Οι κυβερνήσεις θα έλεγαν ότι προσπαθούν να αποφύγουν τον πανικό, αλλά πίσω από αυτό κρύβεται ο ανομολόγητος φόβος για την απώλεια του ελέγχου και της εξουσίας, που θα σήμαινε η καλόπιστη προσέγγιση των Αδελφών μας από το Διάστημα. Ξέρουν ότι αν η ανθρωπότητα γνώριζε ότι τα διαστημόπλοια που κινούνται στους ουρανούς μας δεν είναι εχθρικά και ξένα αλλά βρίσκονται εδώ για να απαλύνουν τον πόνο και την ταλαιπωρία της ανθρωπότητας σε αυτό τον πλανήτη, και με την προφανώς πιο ανεπτυγμένη τους τεχνολογία, οι λαοί θα απαιτούσαν να τους καλοδεχτούμε ανοιχτά και οι ανώτερες διδασκαλίες τους να γίνουν διαθέσιμες σε όλους.
Οι επιστήμονες της γης απορρίπτουν την ύπαρξη ζωής στον Άρη, στην Αφροδίτη και στους άλλους πλανήτες του συστήματός μας. Αυτό είναι αποτέλεσμα της ανεπαρκούς κατανόησης της πραγματικής έκτασης της ύλης. Οι επιστήμονες αυτοί αναγνωρίζουν τρία επίπεδα ύλης – το στερεό, το υγρό και το αέριο – πάνω από τα οποία, δεν έχουν την τεχνολογική δυνατότητα να μετρήσουν. Επομένως πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν άλλα ‘ανώτερα’ επίπεδα. Όμως οι Δάσκαλοι και όλοι οι σπουδαστές του εσωτερισμού γνωρίζουν ότι υπάρχουν ακόμα τέσσερις καταστάσεις της ύλης πάνω από την αέρια, τα αιθερικά επίπεδα της ύλης. Σε αυτά τα αιθερικά επίπεδα μπορούμε να βρούμε την ‘ζωή’ στους αδερφούς πλανήτες μας. Στον Άρη, όπου η ζωή βρίσκεται στα κατώτερα αιθερικά, μέχρι τους εξαιρετικά ανεπτυγμένους πλανήτες όπως στον Ήφαιστο, στην Αφροδίτη, στο Δία, στον Κρόνο, αλλά και σε πλανήτες όπως στον Ερμή, στον Ουρανό και στον Ποσειδώνα. Η Αφροδίτη, το ‘alter ego’ της Γης, βρίσκεται στον τελευταίο από τους εφτά ‘κύκλους’ ή ενσαρκώσεις της (αντίστοιχες με την εμπειρία των δικών μας  ενσαρκώσεων), ενώ ο Ήφαιστος είναι εντελώς τελειοποιημένος.
Τα διαστημόπλοια από τους πλανήτες αυτούς φτιάχνουν τα αγρογλυφικά (ή κύκλους στα σπαρτά – crop circles). Ο μεγαλύτερος αριθμός των κύκλων στα σπαρτά εμφανίζεται στο Wiltshire, στην νοτιοδυτική Αγγλία, επειδή ο Μαϊτρέγια βρίσκεται στο Λονδίνο. Τα αγρογλυφικά αυτά είναι οι ‘κάρτες γνωριμίας’ των (εξωγήινων) ανθρώπων που επανδρώνουν τα ΑΤΙΑ (UFO), ώστε να ομολογήσουν την παρουσία τους εδώ, χωρίς να τρομάξουν τους ανθρώπους ή να παραβιάσουν την ελεύθερη βούλησή μας. Δημιουργούν το αγρογλυφικά στο έδαφος σε δευτερόλεπτα. Τα σκάφη είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε μπορούν να φτιάξουν ταχύτατα τα πιο πολύπλοκα σχέδια, τα οποία εκτείνονται εκατοντάδες μέτρα σε διάμετρο – κατέχουν τόσο ανεπτυγμένη τεχνολογία. Ασχολούνται επίσης με το να κάνουν αυτό το πλανήτη βιώσιμο. Διατρέχουν τους ουρανούς μας σκουπίζοντας και απενεργοποιώντας μεγάλες ποσότητες της ραδιενεργούς μόλυνσης και των τοξικών ρύπων γενικά που εκχέουμε στην ατμόσφαιρα. Δεν τους επιτρέπεται από το κάρμα να καθαρίσουν εντελώς τον πλανήτη, αλλά όσο τους επιτρέπεται το κάνουν. Διαφορετικά η ζωή σε αυτό τον πλανήτη θα ήταν πολύ επώδυνη αλήθεια: περισσότεροι άνθρωποι θα πέθαιναν απ’ ότι τώρα πεθαίνουν, περισσότεροι άνθρωποι θα έπασχαν από Αλτσχάιμερ και καθημερινά θα πνιγόμασταν από ασφυξία όλο και περισσότερο. Συνεπώς οφείλουμε στα Διαστημικά Αδέρφια μας ένα τεράστιο χρέος. Ο Μαϊτρέγια όταν ερωτηθεί θα αναφερθεί στους Αδερφούς μας από το Διάστημα. Είναι οι αδερφοί και οι αδερφές μας του δικού μας πλανητικού συστήματος. Εργαζόμαστε μαζί τους, η Ιεραρχία όλων των πλανητών εργάζεται μαζί σε ένα είδος ενδοπλανητικού κοινοβουλίου.
Έχουν επίσης εμπλακεί στο τεράστιο έργο της δημιουργίας στην επιφάνεια του πλανήτη ενός πανομοιότυπου δικτύου με το μαγνητικό μας πεδίο. Με αυτό τον τρόπο προετοιμάζουν το δρόμο της ‘επιστήμης του φωτός’ η οποία είναι η τεχνολογία του μέλλοντος. Αυτή θα μας παρέχει πλήρη, απεριόριστη και ασφαλή ενέργεια για όλες τις ανάγκες μας. Είναι προφανές, λοιπόν, ότι μακράν από το να είναι εχθρικά, μοχθηρά επίφοβα τέρατα, όπως παρουσιάζονται συχνά στο κοινό, τα Διαστημικά Αδέρφια μας εκτελούν πνευματική αποστολή με σκοπό να βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο μέσα στα επιτρεπτά όρια των Νόμων του Κάρμα την σταθερότητα και την μελλοντική υγεία του Πλανήτη Γη.   


Διαβάστε το άρθρο του Δασκάλου από το ίδιο τεύχος | Άλλες ερωταπαντήσεις με τον Μπέντζαμιν Κρεμ

* * *