Αρθρα από το Δάσκαλο

Θα ευδοκιμήσει των ανθρώπων η ζωή

από το Δάσκαλο, μέσω του Mπέντζαμιν Kρεμ, 11 Οκτωβρίου 2009.

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις από το ίδιο τεύχος του Share International.


Όταν οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν ακόμη πληρέστερα, το μέγεθος της ζημιάς που γίνεται στη ζωή τους από την οικονομική και χρηματοπιστωτική κατάρρευση των τελευταίων ετών, θα ανακαλύψουν ότι είναι αδύνατο να επανέλθουν στο παλιό σύστημα, όπως πολλοί ελπίζουν ότι θα γίνει. Εκείνη η οικονομία διαλύθηκε τελείως από την απληστία, τον εγωισμό και την χωριστικότητα, κι ουσιαστικά από την δράση των ενεργειών της νέας εποχής. Ήδη οι ενέργειες του Υδροχόου κάνουν τα θαύματά τους στην Γη περισσότερο απ' ό,τι οι άνθρωποι συνειδητοποιούν. Όλο και περισσότερο οι άνθρωποι έλκονται ο ένας προς τον άλλο συνειδησιακά· οι ενέργειες της σύνθεσης επιτελούν το ευεργετικό τους έργο. Ήδη πολλοί ανταποκρίνονται με έναν καινούργιο τρόπο, λες και ξαλάφρωσαν από κάποιο ολέθριο βάρος που τους έπνιγε, και προσβλέπουν σε έναν κόσμο απλοποιημένο αλλά πιο ενωμένο.

Όταν το βλέπουμε Εμείς, ευφραινόμαστε και ενδυναμώνεται η πίστη που έχουμε στις αρετές του ανθρώπου. Η ελπίδα Μας για το μέλλον ανανεώνεται καθώς βλέπουμε τους ανθρώπους να ψάχνουν το καινούργιο και να ανταποκρίνονται σ' αυτό. Το 'άστρο' δεν έκανε μονάχο του την αλλαγή της ατμόσφαιρας που επικρατεί στη Γη, από την απελπισία στην ελπίδα αλλά αποδεικνύεται ένας ισχυρός παράγοντας σε αυτόν τον μετασχηματισμό. Όλο και περισσότερο οι ενέργειες του Υδροχόου θα δημιουργούν μέσα στους ανθρώπους την επιθυμία για ενότητα και για μία ενιαία ανθρωπότητα, και ακόμα και τώρα θέτουν τις βάσεις του μελλοντικού μετασχηματισμού.

Ο Μαϊτρέγια στο μεταξύ, περιμένει υπομονετικά την ημέρα κατά την οποία οι άνθρωποι θα μπορούν να δουν το πρόσωπό Του. Αυτή η ημέρα δεν απέχει πολύ. Ήδη αυτή την ώρα, γίνονται συνεννοήσεις για την αρχική Του συνέντευξη, την πρώτη από πολλές τέτοιες. Μην εκπλαγείτε αν οι αντιδράσεις στις δηλώσεις Του είναι ήρεμες ή χαμηλόφωνες. Μην έχετε ουδεμία αμφιβολία ότι σε μελλοντικές εμφανίσεις, ο Μαϊτρέγια θα βροντοφωνάξει θαρραλέα για τους φτωχούς του κόσμου που υποφέρουν, για να παύσει ο πόλεμος, για έναν κόσμο στον οποίο η δικαιοσύνη και το μοίρασμα από κοινού των αγαθών θα αγκαλιάσουν τους ανθρώπους με την ευεργετική ευλογία τους. Πολλά, πάρα πολλά αναμένονται από τον Μαϊτρέγια αλλά ελάχιστοι μπορούν να συνειδητοποιήσουν την τεράστια έκταση της πνευματικής Του γενναιοδωρίας. Οι άνθρωποι θα φθάσουν να Τον γνωρίσουν και θα Τον αγαπήσουν ως φίλο κι ως διδάσκαλο, και πρόθυμα θα ανταποκριθούν στα λόγια Του.  Ο Μαϊτρέγια θα ζωντανέψει στους ανθρώπους το πάθος που έχει η καρδιά τους η ίδια για δικαιοσύνη, για μοίρασμα κι ειρήνη, αυτά τα αιώνια κοσμήματα στις καρδιές όλων των ανθρώπων.

Τώρα φθάνει ο καιρός που θα ανθίσουν περαιτέρω αυτά τα θεϊκά χαρακτηριστικά ενόσω οι άνθρωποι θα αναθεωρούν τα σφάλματα και τις ανεπάρκειες του παρελθόντος. Κάτω από την καθοδήγηση του Μαϊτρέγια και της Ομάδας Του, οι ζωές των ανθρώπων θα ευδοκιμήσουν όπως ποτέ πριν· ανυψώνοντας τους ανθρώπους από την παλαιά τους κατάσταση της άγνοιας και του φόβου στην έκφραση μιας θεϊκής φύσης σχεδόν άγνωστης ως τώρα.

[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του Νοεμβρίου του 2009 , είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά Του, γνωστό στους κύκλους του εσωτερισμού, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με Αυτόν τον Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε το άρθρο Του. ]

* * *