ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


ΜΕ ΤΟΝ Μπέντζαμιν Κρεμ. Eπιλεγμένες και μεταφρασμένες από το τεύχος του Δεκεμβρίου του 2009 του περιοδικού Share International


Ε: Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που έπεσε το τοίχος του Bερολίνου και ξεκίνησε η ενοποίηση της Γερμανίας. (1) Επρόκειτο για ένα σπουδαίο παράδειγμα της δύναμης του λαού ή μήπως δόθηκε βοήθεια στο παρασκήνιο από την Ιεραρχία; (2) Το αξιοσημείωτο σε εκείνη την ιστορική στιγμή ήταν ότι θα μπορούσε να είχε άσχημη κατάληξη, να ξεφύγει εκτός ελέγχου με την αστυνομία να πυροβολεί τους ανθρώπους, αυτοί να γίνονται βίαιοι κ.λ.π. Τίποτα από αυτά δεν έγινε – άραγε ο Μαϊτρέγια και οι Δάσκαλοι εργάστηκαν ώστε να διατηρήσουν την γαλήνη και την ευφορία έτσι ώστε η κατάσταση να μην εκτραπεί σε σύγκρουση;
Α: (1) Επρόκειτο για πρωτεύον παράδειγμα της δύναμης της ενωμένης θέλησης των ανθρώπων. (2) Όχι. Είχε έρθει η ώρα.

Ε: Πριν από είκοσι χρόνια υπήρξε μια τεράστια εκρηκτική εκδήλωση της δύναμης των λαών και ανατροπή της πολιτικής κατάστασης, το τέλος του Ψυχρού Πολέμου – ήταν μια σαφής μεταβολή του παγκόσμιου πολιτικού κλίματος. Ξαφνικά ο αέρας γέμισε με ελευθερία και νέες δυνατότητες. (1) Τί προκάλεσε αυτές τις εκπληκτικές αλλαγές; (2) Πιστεύετε ότι οδήγησαν σε έναν καλύτερο κόσμο; (3) Η κατάρρευση του κομμουνισμού άφησε ελεύθερο χώρο στην εμπορευματοποίηση και στα συνακόλουθα προβλήματά της, όπως στην εκτεταμένη εγκληματικότητα. Η ζωή στην Σοβιετική Ένωση βελτιώθηκε;
Α: (1) Το τέλος του Ψυχρού Πολέμου είχε προβλεφθεί από τον Μαϊτρέγια και τέθηκε σε κίνηση από τον Ίδιο όταν πρότεινε στον κ. Γκορμπατσόφ να πάει στις ΗΠΑ και να συμμετέχει σε ειρηνευτικές συνομιλίες με τον Πρόεδρο Ρίγκαν. Περιελάμβανε επίσης και την συμβουλή του Μαϊτρέγια στον κ. Γκορμπατσόφ στο να ανοίξει την Σοβιετική Ένωση στην περεστρόικα και στην γκλάσνοστ. Ο κ. Γκορμπατσόφ ακολούθησε τη συμβουλή του Μαϊτρέγια αλλά δυστυχώς στην πορεία έχασε τη θέση του. (2) Ναι. (3) Γενικά, ναι.    

Ε: Μπορείτε να σχολιάσετε το Νόμπελ Ειρήνης με το οποίο βραβεύτηκε ο Μπαράκ Ομπάμα; Θεωρείτε ότι το άξιζε ολοκληρωτικά ή ότι ήταν πρόωρο; Ή μήπως ήταν κάποιος τρόπος ισχυροποίησης των νέων πολιτικών τάσεων;
Α: Το θεωρώ ότι δεν το αξίζει ακόμα, οπότε το θεωρώ πρόωρο, αλλά ελπιδοφόρο.

Ε: Μόλις πρόσφατα άκουσα ξανά τον υπέροχο μονόλογο του τέλους της ταινίας του 1940 του Τσάρλι Τσάπλιν ‘Ο Μεγάλος Δικτάτορας’. Είναι εμπνευσμένος και συγκινητικός, και μοιάζει να είναι τόσο εύστοχος σήμερα όπως και τότε. Προειδοποιεί εναντίον του πολέμου και του διαχωρισμού και προσδοκά ένα νέο φωτεινό μέλλον.
Άραγε, αυτός ο λόγος γράφτηκε υπό την έμπνευση κάποιου Δασκάλου; Αν ναι, ποιανού;
Α: Όχι, εμπνεύστηκε από την ψυχή του ίδιου του Τσάρλι Τσάπλιν.

Ε: (1) Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του 2009 του Share International όπου περιγράφετε το ‘άστρο’, γράφετε ότι: «Είναι γιγαντιαία αλλά δεν γεμίζουν τον ουρανό. Είναι μεγαλύτερα από τους πλανήτες και τα άστρα και κινούνται. Κάθε ‘άστρο’ έχει το μέγεθος περίπου πέντε γηπέδων ποδοσφαίρου». Το να πείτε ότι «είναι μεγαλύτερα από τους πλανήτες και τα άστρα» μήπως ήταν λάθος, διότι οι πλανήτες και τα αστέρια είναι σημαντικά μεγαλύτερα από πέντε ποδοσφαιρικά γήπεδα μαζί; Παρακαλώ σχολιάστε επί του θέματος. Όταν παρουσιάζεται τέτοιο υλικό στο περιοδικό, μπορεί να δώσει λαβή στον απλό αναγνώστη ότι είμαστε ένα τσούρμο παλαβοί ηλίθιοι που δέχονται τέτοιους εξωφρενικούς ισχυρισμούς χωρίς αμφισβήτηση.
(2α) Επίσης είπατε ότι «Δεν εμφανίζονται όλη την ώρα γιατί πρέπει να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους.» (2β) Δεν ισχύει ότι (τα σκάφη αυτά) υπάρχουν στο αιθερικό πεδίο και δεν κρατάνε (πάντα) το ρυθμό δόνησής τους χαμηλά έτσι ώστε να μπορούμε να τα δούμε συνέχεια; (3) Έχει άραγε αποφασιστεί αν θα παραμείνουν σε συγκεκριμένες περιοχές για μεγάλες χρονικές περιόδους (όπως για εβδομάδες ή μήνες); Απ’ ότι μπορώ να καταλάβω από την ιστοσελίδα του ShareInternational, φαίνεται ότι κάνουν την παρουσία τους και παύουν να είναι ορατά μέσα σε 10 λεπτά περίπου.
Α: (1) Αναφερόμουν μόνο στο ‘φαινόμενο’ μέγεθός τους στο ηλιακό μας σύστημα σε σχέση με τα υπόλοιπα ουράνια σώματα. Νόμιζα ότι ήταν αρκετά προφανές. Φαίνονται μεγαλύτερα αν τα δείτε από πιο κοντά με κιάλια ή με τηλεσκόπιο ή μπορεί να φαίνονται μικρότερα αν αποτραβηχτούν σε πιο μακρινό χώρο, αλλά βρίσκονται πάντα στην ατμόσφαιρα της Γης μας. (2α) Είναι αλήθεια. (2β) Και αυτό είναι αλήθεια. (3) Οι πληροφορίες μου είναι ότι το ‘άστρο’ θα παραμείνει στη θέση του στους ουρανούς μας μέχρι την Ημέρα της Αναγγελίας ,όταν ο Μαϊτρέγια αναγγείλει τον εαυτό Του δημόσια σε όλο τον κόσμο.

Ε: Ο George Adamski περιγράφει ότι η μορφή των μητρικών διαστημοπλοίων έχει σχήμα πούρου. Άραγε τα ‘άστρα’ είναι παρόμοια; Τί είδους σκάφη είναι;
Α: Πολλά από τα μεγαλύτερα σκάφη τα οποία εργάζονται προς όφελός μας έχουν το σχήμα πούρου, κάποια άλλα έχουν καμπανοειδές σχήμα, μερικά έχουν το σχήμα ψαριού και μερικά έχουν το σχήμα δίσκου. Το ‘άστρο’ που προαγγέλλει την εμφάνιση του Μαϊτρέγια είναι επίσης ένα διαστημόπλοιο που μπορεί να μεταμορφωθεί σε διάφορα σχήματα.

Ε: Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι Αδερφοί μας από το Διάστημα σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν μια ‘Πρώτη Επαφή’ με τη μορφή μιας παγκόσμιας συνέντευξης τύπου με τον Πρόεδρο Ομπάμα και/ή άλλους ανοιχτόμυαλους ξένους ηγέτες, η οποία θα τους έδινε τη δυνατότητα να ενημερώσουν τον κόσμο για τον Μαϊτρέγια χωρίς να αναφέρουν ποιος είναι. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει από ‘αυτούς’ λέγοντας κάτι σαν: «Υπάρχει ένας πολύ σοφός άνθρωπος στον πλανήτη ο οποίος θα ήθελε να μιλήσει στην ανθρωπότητα. Θέλετε κάτι τέτοιο;» Αν τα μέσα ενημέρωσης το κάνουν αυτό θα σήμαινε ότι η Ημέρα της Αναγγελίας θα μπορούσε να γίνει τώρα αντί να περιμένουμε να λάβουν χώρα οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις.    
Α: Λυπάμαι, όχι, αυτό δεν είναι το Σχέδιο – ούτε καλή ιδέα, γιατί αφήνει απ’ έξω εντελώς το θέμα της ελεύθερης βούλησης της ανθρωπότητας.

Ε: Πρόσφατα έλαβα μέρος σε μια ομάδα συζήτησης η οποία συναντάται για να συνομιλήσει σχετικά με το φαινόμενο των ΑΤΙΑ (UFO). Έτυχε να είχαν βάλει στην τηλεόραση μια συνέντευξη του Steven Greer. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω σχετικά με το ‘άστρο’ και την σημασία του για την ανάδυση του Μαϊτρέγια στον κόσμο. Ενώ (οι άνθρωποι που με παρακολουθούσαν) ήταν δεκτικοί και ενδιαφέρονταν για τις πληροφορίες που μετέδιδα, δέχτηκα πολλές ερωτήσεις για τους ‘γκρίζους’, τους ‘δρακωνιανούς και για τις ‘βίαιες απαγωγές’. Απ’ ότι καταλαβαίνω οι βίαιες απαγωγές δεν είναι αληθινές αλλά φανταστικές, καθότι οι Αδερφοί μας από το Διάστημα είναι εδώ για να μας βοηθήσουν και με κανένα τρόπο να μας βλάψουν.
Αναρωτιέμαι αν μπορείτε να μας διαφωτίσετε επ’ αυτού – για το αν αυτοί οι ‘γκρίζοι’ ή οι ‘δρακωνιανοί’ υπάρχουν και πως θα ήταν καλύτερα να απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις για το θέμα των βίαιων απαγωγών.
Α: Για άλλη μια φορά ας απορρίψουμε αυτές τις ιδέες. ‘Γκρίζοι’, ‘δρακωνιανοί’ και ‘απαγωγείς’ δεν υπάρχουν ανάμεσα στους Αδερφούς μας από το Διάστημα που επανδρώνουν τα αποκαλούμενα ΑΤΙΑ (UFO) που επισκέπτονται τον πλανήτη μας. Η εργασία την οποία επιτελούν οι Αδερφοί μας από το Διάστημα δεν είναι μόνο αβλαβής αλλά και απαραίτητη για την συνέχιση της ζωής στον πλανήτη. Έρχονται να βοηθήσουν, βρίσκονται σε πνευματική αποστολή, μια αποστολή ελέους. Οι ‘γκρίζοι, οι ‘δρακωνιανοί’ και οι ‘απαγωγείς’ είναι μυθολογήματα της βασισμένης στο φόβο φαντασίας των ανθρώπων. Να ευχαριστούμε τις κυβερνήσεις του κόσμου και τους σεναριογράφους των ιστοριών επιστημονικής φαντασίας και των κινηματογραφικών ταινιών για αυτή την παραπληροφόρηση.

Ε: Θα μπορέσουμε να συναντήσουμε τους Αδερφούς μας από το Διάστημα που πιλοτάρουν τα ΑΤΙΑ (UFO) κάποια στιγμή στο μέλλον; Ο λόγος που ρωτώ είναι ότι θα ήταν καλό να τους ευχαριστήσουμε για τα πράγματα που κάνουν για μας, όπως το να καθαρίζουν τις πυρηνικές διαρροές οι οποίες θα μπορούσαν να μας βλάψουν.
Α: Ναι, μερικοί άνθρωποι, υπό την κατάλληλη ευκαιρία. 

Ε: Έχουν σχέση οι πρόσφατοι σεισμοί, τα τσουνάμι και οι άλλες διαταραχές στην περιοχή του Ειρηνικού με υπόγειες πυρηνικές δοκιμές; Αν όχι, ποια είναι η αιτία;
Α: Όχι, καμιά σχέση με πυρηνικές δοκιμές. Είναι το αποτέλεσμα της φυσικής κίνησης των τεκτονικών πλακών σε αυτή την πολύ σεισμογενή περιοχή.

Ε: Θα γίνει ποτέ ο Πρόεδρος Ομπάμα ο φιλελεύθερος ηγέτης τον οποίο πολλοί Αμερικάνοι έλπιζαν όταν τον ψήφιζαν; Θα βάλει τέλος στον πόλεμο του Αφγανιστάν, του Ιράκ, και θα κλείσει τις βάσεις των ΗΠΑ ανά την υφήλιο και επιτέλους θα αρχίσει να ξοδεύει όλα αυτά λεφτά των εξοπλισμών σε κάτι χρήσιμο για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη Γη; Θα γίνει κάποτε ένας νέος Φράνκλιν Ντ. Ρούσβελτ; Προσπαθείτε εσείς να τον ωθήσετε ώστε να γίνει το ‘φιλελεύθερο λιοντάρι’ για το οποίο όλοι ελπίζαμε;
Α: Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις βρίσκονται στα χέρια του Αμερικανικού λαού. Εξαρτάται από αυτούς να εξασκήσουν την κατάλληλη πίεση στην κυβέρνησή τους για να εφαρμοστούν όσα αναφέρετε.
Δεν προσπαθώ να ωθήσω τον Ομπάμα, ή οποιονδήποτε άλλον. Προετοιμάζω το έδαφος για την ανοιχτή επίδειξη του Μαϊτρέγια και της ομάδας Του των Δασκάλων. Δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη, όμως, αν ο κ. Ομπάμα σαγηνευτεί από τις διδασκαλίες και τις συμβουλές του Μαϊτρέγια. Η καρδιά του φαίνεται να είναι στη σωστή θέση.

Ε: Με δεδομένο το ότι ο καθένας από εμάς γεννιέται με ένα συγκεκριμένο βαθμό εξέλιξης, από ποια ηλικία ξεκινάμε να εξελισσόμαστε παραπάνω;
Α: Εξαρτάται από το βαθμό εξέλιξης του παιδιού. Η εξέλιξη με την αληθινή, πνευματική έννοια, μπορεί να χρειαστεί πολλά χρόνια για να επιτευχθεί. Αλλά ένας βαθμός εξέλιξης μπορεί να ξεκινήσει για τους περισσότερους από την ηλικία των εφτά περίπου. Όμως, για ένα σχετικά προχωρημένο άτομο, ο οποίος είναι μυημένος κάποιου βαθμού,  η παραπέρα εξέλιξή του συχνά ξεκινά από την ηλικία των τεσσάρων. Σε σχετικά λίγες περιπτώσεις, η εξέλιξη του ατόμου μπορεί να ξεκινήσει λίγο μετά τη γέννηση, στον πρώτο ή δεύτερο χρόνο.

Ε: Συμφωνώ ότι το μοίρασμα των πόρων είναι η λύση για πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Όμως, πιστεύω ότι το μοίρασμα αυτό πρέπει να είναι εντελώς εθελοντικό και ότι δεν μπορεί να γίνει κατόπιν εντολής ή κάτω από εξαναγκασμό, διαφορετικά δεν θα λειτουργήσει. Πολλοί ανησυχούν σχετικά με ιδιοκτησίες που θα κλαπούν από τις κυβερνήσεις και θα μεταφερθούν στα χέρια μιας πλούσιας διεθνούς ολιγαρχίας. Πολλοί επίσης πιστεύουν ότι τα Ηνωμένα Έθνη προσπαθούν να εξουδετερώσουν την κρατική κυριαρχία και να ελέγξουν τους λαούς των εθνών μέσω των παγκόσμιων οικονομικών οργανισμών. Ο Μαϊτρέγια, άραγε, αναφέρει αν το μοίρασμα που απαιτείται για να φέρει δικαιοσύνη πρέπει να είναι απόλυτα εθελοντικό, το οποίο συνεπώς απαιτεί αλλαγές με τον τρόπο που εμείς το βλέπουμε, και όχι μέσω πειθαναγκασμού από υπερ-εθνικούς οργανισμούς;
Α:  Για να εφαρμόσουμε την αρχή του μοιράσματος των πόρων είναι προφανώς απαραίτητο να υπάρχει η υποστήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας της ανθρωπότητας. Διαφορετικά δεν θα λειτουργήσει. Τίποτα από αυτά που κάνουν ή επιτυγχάνουν οι Δάσκαλοι δεν επιτρέπεται να παραβιάζουν την ελεύθερη ανθρώπινη θέληση. Για τους Δασκάλους αυτή είναι ιερή.

Ε: Σας άκουσα να λετε ότι αν κάποιοι άνθρωποι ήταν αποφασισμένοι θα μπορούσαν να επιχειρήσουν να έλθουν στο Λονδίνο για να συναντήσουν τον Μαϊτρέγια. Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα σχετικά με αυτό; Φοβάμαι ότι χρειάζομαι να Τον συναντήσω ή τουλάχιστον να Τον δω για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι (Αυτός) είναι από καθαρό άσπρο φως και απόλυτη Θεϊκή-σοφία. Λατρεύω τον Ιησού, την Παναγία, τον Αγ. Γερμανό, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και την Πνευματική Ιεραρχία αλλά απλά δεν αισθάνομαι άνετα με τον Μαϊτρέγια. Απλά δεν νοιώθω αυτή την υπέροχη εσωτερική αίσθηση που ο Ιησούς και η Παναγία αφυπνίζουν μέσα μου. Έψαξα και έψαξα και ξανά-έψαξα αναζητώντας να δω ο ίδιος το ‘άστρο’ εδώ στο Σικάγο και δεν τα κατάφερα. Συνεπώς, τα μόνα που έχω είναι φωτογραφίες από το διαδίκτυο και τα λόγια σας. Πρέπει απλά να αποδείξω στον εαυτό μου την ύπαρξη και το Φως του Μαϊτρέγια.
(1) Αν έρθω στο Λονδίνο, ποιες θα είναι οι πιθανότητες που θα έχω να συναντήσω τον Μαϊτρέγια ή τουλάχιστον να τον δω; (2) Ακούω ότι είναι παρών αλλά συχνά χωρίς φαίνεται στις διαλέξεις σας. Είναι αλήθεια; (3) Έχουν έρθει άλλοι στο Λονδίνο και μπόρεσαν να Τον ‘βρουν’; Δεν θέλω να γίνω ενοχλητικός, το μόνο που θέλω είναι να Τον δω, είμαι πολύ ευαίσθητο άτομο, έτσι ακόμα και αν τον δω από την άλλη άκρη του δωματίου, θα νοιώσω την ενέργειά Του και θα ικανοποιηθώ. (4) Μπορείτε σας παρακαλώ να μου δώσετε κάποια συμβουλή σε αυτό το ζήτημα; Σας παρακαλώ μην πείτε μόνο να έχω ‘πίστη’, έχω πίστη σε όλους τους Δασκάλους της Σοφίας που γνωρίζω, μόνο που δεν γνωρίζω τον Μαϊτρέγια. Δεν μπορώ να έχω πίστη σε κάποιον Τον οποίο δεν γνωρίζω.
Α: (1) Εκτός και αν Αυτός επιθυμεί να εμφανιστεί σε εσάς, πολύ λίγες πράγματι. Με όλο το σεβασμό, δεν έχω ποτέ πει ότι αν είστε αποφασισμένος θα βρείτε το δρόμο σας προς τον Μαϊτρέγια. (2) Αυτό είναι αλήθεια. (3) Πολλοί άνθρωποι έχουν έλθει στο Λονδίνο για να Του ‘ρίξουν μια ματιά’, αλλά κανείς δεν μπορεί να Τον βρει χωρίς την δική Του βοήθεια. Τί ανάγκη έχει, πιστεύετε, ο Μαϊτρέγια να σας δει στο Λονδίνο; Θα είχατε την ίδια αντιμετώπιση αν επιχειρούσατε να δείτε τον Πάπα τον οποίο δεν μπορείτε να συναντήσετε κατά βούληση; Ή την Βασίλισσα της Αγγλίας; Ή τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών; (4) Δεν χρειάζεται να έχετε πίστη αλλά μια αίσθηση αναλογίας. Κλέινοντας, επιτρέψτε μου να ψιθυρίσω στο αυτί σας ότι έχετε ήδη συναντήσει τον Μαϊτρέγια χωρίς να Τον αναγνωρίσετε.

Ε: Αναρωτιέμαι αν ο Μαϊτρέγια έχει δώσει κάποιες εξηγήσεις σχετικά με τα αγρογλυφικά (κύκλοι στα σπαρτά – crop circles) που φαίνονται να είναι, πιθανότατα, μηνύματα για Αυτόν.
Α: Όχι, μπορώ μετά βεβαιότητας να πω ότι τα αγρογλυφικά δεν είναι μηνύματα για τον Μαϊτρέγια. Η Ιεραρχία μας, της οποίας ο Μαϊτρέγια είναι η κεφαλή, βρίσκεται από παλιά σε επαφή με τις Ιεραρχίες των αδερφών πλανήτων του ηλιακού μας συστήματος.
Τα αγρογλυφικά είναι οι ευχετήριες κάρτες των επισκεπτών μας από τους γειτονικούς πλανήτες και προσφέρονται στο απλό κοινό και όχι στην Πνευματική μας Ιεραρχία, η οποία γνωρίζει ήδη την ύπαρξη των επισκεπτών.

   


Διαβάστε το άρθρο του Δασκάλου από το ίδιο τεύχος | Άλλες ερωταπαντήσεις με τον Μπέντζαμιν Κρεμ

* * *