ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Με τον Μπέντζαμιν Κρεμ. Μεταφρασμένες από το τεύχος του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του 2011 του περιοδικού Share International (επιλογή από το σύνολο των δημοσιευμένων στην έντυπη Αγγλική έκδοση).

Ε: Πόσες τηλεοπτικές συνεντεύξεις έχει δώσει ο Μαϊτρέγια μέχρι σήμερα;
Α: 31. [μέχρι την 17η Ιανουαρίου του 2011]

Ε: Πρόκειται να διαλυθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση;
Α: Νομίζω ότι, τελικά, ναι, θα διαλυθεί, αλλά όχι στο άμεσο μέλλον.

Ε: Κυκλοφορεί η φήμη ότι κάτω από τις σπηλιές στο Nerja της Ισπανίας κρύβεται μια βάση των ΑΤΙΑ (UFO)· έχει κάποια υπόσταση αυτή η φήμη;
Α: Ναι.

Ε: Πιστεύεται ότι το 2011 θα υπάρξει παγκόσμια αποδοχή και απόδειξη της ύπαρξης των ΑΤΙΑ και των Αδερφών μας από το Διάστημα;
Α: Σίγουρα, το ενδιαφέρον και η αποδοχή της ύπαρξης των ΑΤΙΑ θα αυξηθεί τα επόμενα χρόνια, αλλά αμφιβάλλω ότι μέσα στο 2011 θα αποδειχτεί η ύπαρξη των ΑΤΙΑ ή ότι η αποδοχή τους θα είναι παγκόσμια.

Ε: Φτάσαμε στο τέλος της μεγάλης δραστηριότητας των ΑΤΙΑ που είδαμε το 2010?
Α: Όχι.

Ε: Πρόκειται απλά για σύμπτωση το γεγονός ότι αρκετές Λατινοαμερικανικές χώρες έχουν γυναίκες προέδρους;
Α: Ναι, αλλά ευφυής σύμπτωση!

Α: Πώς θα περιέγραφε ο Δάσκαλός σας την υγεία του τρέχοντος παγκόσμιου οικονομικού / χρηματοπιστωτικού συστήματος;
Α. Επισφαλής.

Ε: Συμμετείχα σε συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο Brisbane της Αυστραλίας υπέρ του Julian Assange και της Γουίκιλικς (Wikileaks - Στμ: Διάσημος ιστότοπος με αναρτημένα χιλιάδες απόρρητα διπλωματικά έγγραφα των ΗΠΑ) . Υπήρξε πολύ ισχυρή υποστήριξη για την οργάνωση αυτή. Ποιά είναι η γνώμη των Δασκάλων για την Γουίκιλικς?
Α: Οι Δάσκαλοι δεν είναι υπέρ της Γουίκιλικς. Από την μια μεριά αναγνωρίζουν την ανάγκη για μεγαλύτερη διαφάνεια και δημοσιότητα σε όλες τις κυβερνητικές υπηρεσίες αλλά γνωρίζουν ότι είναι παράλογο να αναμένεται υπό την παρούσα συγκυρία απόλυτη διαφάνεια στο διπλωματικό πεδίο. Όλες οι κυβερνήσεις γνωρίζουν ότι κατασκοπεύουν η μία την άλλη, αλλά η μυστικότητα στην διπλωματία είναι ουσιώδης για την διατήρηση ορθών, καλών σχέσεων μεταξύ τους.

Ε: (1) Πιστεύετε ότι ο σημερινός Πάπας της Ρώμης πράγματι συγκάλυψε περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης που διέπραξαν καθολικοί ιερείς σε παιδιά υπό την εποπτεία τους; (2) Πιστεύετε ότι η στάση του αυτή θα αποδυναμώσει την θέση του Ποντίφικα στην Καθολική Εκκλησία; (3)  Ούτως ή άλλως, πιστεύετε ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος Πάπας πριν ο Ιησούς αναλάβει το "Θρόνο του Αγίου Πέτρου";
Α: (1) "Συγκάλυψη" είναι πολύ βαρύς όρος για την προκειμένη περίπτωση. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποιες φήμες για τέτοια γεγονότα έφτασαν στα αυτιά του, αλλά χωρίς να έχει άμεση γνώση, οπότε δεν έλαβε μέτρα ούτε αναζήτησε περισσότερα στοιχεία. (2) Ναι, πάρα πολύ. (3) Ναι, νομίζω ότι θα είναι, αν και μόνο ο χρόνος θα δείξει, αλλά ο Δάσκαλος Ιησούς δεν θα γίνει Πάπας.

Ε: Πως είναι δυνατόν να υπάρχουν μόνο τέσσερα 'άστρα'/ διαστημόπλοια  στον ουρανό πάνω από όλο τον πλανήτη όταν έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια εως πέντε με έξι τέτοια σκάφη την ίδια στιγμή πάνω από το Σικάγο των ΗΠΑ; Έβλεπα αυτά τα σκάφη σχεδόν κάθε βράδυ τους τελευταίους οκτώ μήνες. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν μόνο τέσσερα 'άστρα'/ διαστημόπλοια, κ. Κρεμ. Γιατί λέτε παραπλανητικά πράγματα;
Α: Δεν έχω σκοπό να σας παραπλανήσω. Αν έχετε δει περισσότερα από ένα έως τέσσερα σαν-άστρα αντικείμενα, και αν αυτά ήταν πράγματι το 'άστρο' που προαγγέλλει την προσέγγιση του Μαϊτρέγια, τότε τα άλλα δυο ήταν απλά και αυτά διαστημόπλοια που βρίσκονταν σε άλλη αποστολή ή κάνατε λάθος και το σύνολο των πέντε-έξι διαστημοπλοίων βρισκόντουσαν σε αποστολή εντελώς διαφορετική του 'άστρου' του Μαϊτρέγια. Εκτός από τα πέντε 'άστρα' που προαγγέλλουν την προσέγγιση του Μαϊτρέγια υπάρχουν, πράγματι, χιλιάδες άλλα διαστημόπλοια από γειτονικούς πλανήτες ανά πάσα στιγμή, σε αποστολή στον πλανήτη Γη. 
  


 Διαβάστε το άρθρο του Δασκάλου από το ίδιο τεύχος | Άλλες ερωταπαντήσεις με τον Μπέντζαμιν Κρεμ

 

* * *