του Δάσκαλου --, μέσω του Μπέντζαμιν Κρεμ, 13 Φεβρουαρίου του 2011
Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις από το ίδιο τεύχος του Share International, καθώς και ένα σχετικό αφιέρωμα στα γεγονότα της Πλατείας Ταχρίρ.
Πρόσφατα, κατά την διάρκεια δεκαοκτώ βαρυσήμαντων ημερών, η προσοχή του κόσμου παρέμεινε στραμμένη σε κάποια πλατεία μιας αρχαίας πόλης. Κατά χιλιάδες και δεκάδες χιλιάδες οι κάτοικοι του Καΐρου, νέοι και γέροι καθώς και πιο μικροί, περπάτησαν με θάρρος δίπλα από τανκς και κανόνια νερού και έμαθαν σύντομα την τέχνη της αναπνοής εν μέσω επίθεσης δακρυγόνων. Ο λαός του Καΐρου, με ειρήνη και αδελφοσύνη, κατέλαβε και κράτησε την Πλατεία του, προσθέτοντας το όνομα Ταχρίρ στην αίγλη του ένδοξου παρελθόντος της Αιγύπτου.
Για δεκαοκτώ ημέρες αψήφησαν την αστυνομία και τους πράκτορες του παλιού, διεφθαρμένου καθεστώτος, κάνοντας έκκληση με ειρηνική και σίγουρη φωνή για αλλαγή, για δικαιοσύνη και εργασία, για ελευθερία και κράτος δικαίου. Όσοι ανάμεσά τους ήταν Μουσουλμάνοι προσεύχονταν τις καθορισμένες ώρες ενώ οι υπόλοιποι τους φρουρούσαν, προστατεύοντάς τους από επιθέσεις. Η Αδελφοσύνη άνθισε και μια εξαιρετική πνευματική δύναμη έγινε απτή στην Πλατεία και σε όλη την πόλη.
Πόθεν προήλθαν τούτα; Κάθε ημέρα,
για δεκαοκτώ ημέρες, ο Μαϊτρέγια βρισκόταν για πολλές ώρες στο Κάιρο,
κυρίως στην Πλατεία. Εμφανιζόμενος με πολλές διαφορετικές εξωτερικές εμφανίσεις,
εργάστηκε μεταξύ των ανθρώπων, παρηγορώντας τους τραυματίες και τους
πολλούς που μαρτύρησαν δίνοντας τη ζωή τους για την ελευθερία και την
δικαιοσύνη. Ο Μέγας Κύριος τους ενθάρρυνε, τους καθοδήγησε και τους
ευλόγησε για τη ζέση και την αυτοσυγκράτησή τους, και μια βαθιά αίσθηση
αγάπης και ενότητας γέμισε την καρδιά και το μυαλό όλων. Οι ξένοι
δημοσιογράφοι εντυπωσιάστηκαν από την χαρά που τόσο ανοιχτά εκφραζόταν
από τους πολίτες, νέους και γέρους, πλούσιους και φτωχούς, θαλερούς και
καταβεβλημένους. Λουσμένοι στις ενέργειες και την αγάπη του Μαϊτρέγια,
αναγεννήθηκαν.
Οι παρακείμενοι δυνάστες και 'ισχυροί άντρες' παρακολουθούσαν τις καθημερινές αυτές σκηνές στην τηλεόραση με τρόμο και δυσπιστία, αναμένοντας μια σταθερή και ισχυρή απάντηση από το παλιό καθεστώς που θα σταμάταγε ετούτη την τρέλα. Αυτή η τρέλα ήταν η φωνή της νέας εποχής, της εποχής της δικαιοσύνης και του μοιράσματος από κοινού, της ελευθερίας και της αγάπης.
Είναι η φωνή του λαού, και οι λαοί αντιλήφθηκαν την ενότητα και την δύναμή τους. Για τους παλιούς δυνάστες, μετρημένος ο καιρός τους.
Σημ. της ομάδας μετάφρασης: Μπορείτε να διαβάσετε και το συνοδευτικό αφιέρωμα στα γεγονότα της Πλατεία Ταχρίρ.
[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του Μαρτίου του 2011 , είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά Του, γνωστό στους κύκλους του εσωτερισμού, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με Αυτόν τον Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε το άρθρο Του. ]