Βιβλία και άλλες πηγές
ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Μπέντζαμιν Κρεμ

Η Επανεμφάνιση του Χριστού
και των Δασκάλων της Σοφίας

Αυτό το πρώτο βιβλίο του Μπέντζαμιν Κρεμ δίνει τις βασικές πληροφορίες για την επιστροφή του Χριστού, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα θεμάτων. Ανάμεσά τους: οι συνέπειες της επανεμφάνισης για τους υπάρχοντες θεσμούς, αντίχριστος και δυνάμεις του κακού, ψυχή και επανενσάρκωση, διαλογισμός, τηλεπάθεια, πυρηνική ενέργεια, ιπτάμενοι δίσκοι και αρχαίοι πολιτισμοί, τα προβλήματα του Τρίτου Κόσμου και μια νέα παγκόσμια τάξη.

Περισσότερα για το βιβλίο - με παρ απομπές σε πλήθος αποσπάσματα που μπορείτε να διαβάσετε σ' αυτές τις σελίδες.

(Εκδόσεις Τετράεδρο - ISBN 960-85655-0-2, 301 σελίδες)
The Reappearance of the Christ and the Masters of Wisdom, by Benjamin Creme (Tara Press, ISBN 0-936604-00-X, 256 σελίδες)

* * *

Η Αποστολή του Μαϊτρέγια,
τόμος I

Περιλαμβάνει πολλές νέες πληροφορίες για την ανάδυση του Mαϊτρέγια και για θέματα όπως: το έργο και οι διδασκαλίες του Xριστού, η ζωή στη νέα εποχή, εξέλιξη και μύηση, διαλογισμός και υπηρεσία, θεραπεία και κοινωνική μεταμόρφωση, η εξωτερίκευση των Δασκάλων, οι εφτά ακτίνες. Δίνονται οι ακτινικές δομές για περισσότερους από 600 μύστες γνωστούς από την ιστορία.

Περισσότερα για το βιβλίο με πολλά αποσπάσματα

Maitreya's Mission, Volume Ι, by Benjamin Creme
(Share International, ISBN 90-71484-08-4, 411 σελίδες)

* * *

Η Αποστολή του Μαϊτρέγια,
τόμος II

Αυτό το βιβλίο του Μπέντζαμιν Κρεμ προσφέρει μοναδικές πληροφορίες για θέματα όπως ο διαλογισμός, η ανάπτυξη της συνείδησης, η ψυχολογία, η υγεία, το περιβάλλον, η προσφορά υπηρεσίας στον κόσμο, η επιστήμη και η τεχνολογία στη Νέα Εποχή. Δίνει τις τελευταίες εξελίξεις της δημόσιας ανάδυσης του Μαϊτρέγια. Εξηγεί επίσης φαινόμενα όπως οι "κύκλοι στα σπαρτά", οι σταυροί από φως, τα οράματα της Παναγίας, οι θεραπευτικές πηγές και οι ιπτάμενοι δίσκοι.

Περισσότερα για το βιβλίο με παραπομπές σε αποσπάσματα.

Maitreya's Mission, Volume ΙΙ, by Benjamin Creme
(Share International, ISBN 90-71484-11-4, 718 σελίδες)

* * *

Η Αποστολή του Μαϊτρέγια,
τόμος IIΙ

Περισσότερα για το βιβλίο με παραπομπές σε αποσπάσματα.

Maitreya's Mission, Volume ΙΙI, by Benjamin Creme
(Share International, ISBN 90-71484-15-7)

* * *

Ένας Δάσκαλος ομιλεί

Αρθρα του Δασκάλου του Mπέντζαμιν Kρεμ από τα πρώτα δώδεκα χρόνια του περιοδικού Share International. Tο βιβλίο περιλαμβάνει θέματα όπως: λογική και ενόραση, υγεία και θεραπεία, η ζωή στη νέα εποχή, θυμαπάτη, ανθρώπινα δικαιώματα, η αποστολή του Mαϊτρέγια, ο ρόλος του ανθρώπου.

Περισσότερα για το βιβλίο με παραπομπές σε αποσπάσματα
Αρθρα του Δασκάλου σ' αυτές τις σελίδες

A Master Speaks
(Share International, ISBN 90-71484-10-6, 256 σελίδες)

* * *

Μηνύματα από τον Μαϊτρέγια, το Χριστό

Στα χρόνια της προετοιμασίας για την ανάδυσή Tου, ο Mαϊτρέγια έδωσε 140 Mηνύματα μέσω του Mπέντζαμιν Kρεμ στη διάρκεια δημόσιων διαλέξεων. H μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε ήταν η νοητική επιφώτηση και η τηλεπαθητική επαφή που επιτυγχάνεται έτσι. Tα Mηνύματα εμπνέουν τους ακροατές να διαδώσουν την είδηση της επανεμφάνισής Tου και να εργαστούν επειγόντως για τη διάσωση των εκατομμυρίων ανθρώπων που υποφέρουν από τη φτώχεια και τη λιμοκτονία σ' έναν κόσμο αφθονίας.

Διαβάστε μια επιλογή από μηνύματα και τον πρόλογο του βιβλίου

Messages from Maitreya the Christ
(Tara Press, ISBN 0-936604-11-5, 283 σελίδες)

* * *

Διαβίβαση - ένας διαλογισμός για τη Νέα Εποχή

Μια γενική επισκόπηση της επιστήμης της διαβίβασης ενέργειας όπως υπάρχει στον πλανήτη μας εδώ και περισσότερα από 18 εκατομμύρια χρόνια. Δίνονται οδηγίες για το σχηματισμό ομάδων διαβίβασης, καθώς και απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις σχετικές μ' αυτή την εργασία.

Περιεχόμενα του βιβλίου
Αρθρα για το διαλογισμό διαβίβασης σ' αυτές τις σελίδες.

Transmission -- A Meditation for the New Age, by Benjamin Creme
(Tara Press, ISBN 0-936604-09-3, 144 σελίδες).

Αλλα βιβλία του Benjamin Creme

* * *

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ


ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ:
Μπορείτε να παραγγείλετε τα βιβλία στα αγγλικά είτε μέσω του βιβλιοπωλείου σας, είτε απευθείας από τον εκδότη, γράφοντας σε μια από τις παρακάτω διευθύνσεις. Δελτίο παραγγελίας και τιμές των βιβλίων θα βρείτε στο web site του Share International.

Μπορείτε επίσης να τα παραγγείλετε από το on-line βιβλιοπωλείο Amazon.com. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο web site του Share International.

ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ:
Για βιβλία, κασέτες, περιοδικά και εφημερίδες σε άλλες γλώσσες, δείτε έναν κατάλογο διευθύνσεων στο αγγλικό web site ή επισκεφτείτε τα web sites που έχουν δημιουργηθεί σε αρκετές άλλες γλώσσες.


* * *